Ať se tady nepozabíjíme, přeje si Štěpánka ze Svatby: Jak dopadne její noc s Pavlem?

Není pochyb o tom, že temperamentní Štěpánka a Pavel z pořadu Svatba na první pohled mají mezi diváky hodně příznivců. Jejich počet dost možná ještě vzroste poté, co se novomanželé po líbánkách v Řecku sestěhují a plánují spaní na společném loži. „Budeme spát na normální manželské posteli a budou i normální manželské povinnosti,“ směje se Pavel.

„Ať se tady nepozabíjíme,“ přeje sobě i Pavlovi Štěpánka u společného přípitku poté, co se nastěhují do jeho bytu. „Ať se ti u mě líbí a je ti dobře,“ dodává k tomu urostlý kuchař pořadu Svatba na první pohled.

„Budeme spát na normální manželské posteli a budou i normální manželské povinnosti,“ směje se Pavel, když vede Štěpánku do své ložnice. Štěpánka neprotestuje, a tak je vidíme při tom, když uléhají společně do postele.

„Takže to ozkoušíme, vyzkoušíme kapitána?“ směje se.

Zatímco Pavel se Štěpánkou si náramně sedli a vypadá to, že pořadem proplují jako jediní úspěšně.

Na svatební cestě Petry a Reného ve Slovinsku to bylo jako na houpačce. Fitness trenér je velkým milovníkem adrenalinových sportů, Petra si ale ze všeho nejvíc užívá lehátko na rozpálené pláži.

„Chtěla bych třicet stupňů a vodu teplou alespoň dvacet čtyři,“ povzdechla si Petra předtím, než sedla na raft. 

Už tušila, že ji ani jedno nečeká. „Jsem promrzlá na kost a mám husí kůži,“ řekla zhruba po hodinové jízdě na raftu. I když se snažila, bylo toho na ni moc. Stačilo málo a nehezky se rozkřikla na Reného, který je ve svém živlu a rozdováděně na ni stříká studenou vodu. 

„Snažil jsem se jí tu cestu udělat co nejzajímavější. Možná kdyby se uvolnila, tak by si to užila,“ nechal se slyšet René. 

„Asi to není dovolená podle jejích představ,“ dodal zklamaně.

O poznání lépe jsou na tom Natália s Františkem, kteří se  po divokém startu jejich manželství opravdu snaží. Natália připravila Františkovi tajnou oslavu narozenin, na niž sezvala všechny jeho přátele. 

Navzdory strachu a respektu, který má z kolečkových bruslí, se na ně s Františkem vypravila. „Společné chvilky a společné zážitky jsou strašně důležité,“ uvědomila si. 

„Je krásný, když někdo překoná svůj diskomfort kvůli druhému,“ pochvaluje si František. Tento pár už začíná připomínat dvě hrdličky…

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 7:51 čtvrtek 25. března 2021. Anketa je uzavřena.

  • 31
  • 29
  • 23
  • 22
  • 20
  • 19