Nejotravnější vlastenec Zítko: Šéf hnutí Srdcem pro vlast objíždí centra, děsí lidi a žebrá o peníze

I když to zní docela děsivě, aktivistka Jana Peterková má konkurenci! Do řemesla uřvaného a otravného brojení proti očkování a bojkotu protikoronavirových opatření jí fušuje jistý Pavel Zítko. Samozvaný odborník na kryptoměny je prý fachmanem, i co se covidu-19 týče. Alespoň to o sobě tvrdí, když zpovídá lidi ve frontách na vakcínu. Šéf vlasteneckého hnutí Srdcem pro vlast je navíc velkým sympatizantem poslance Lubomíra Volného.

„Absolvoval jsem UJEP v Ústí nad Labem, aprobace čeština a němčina, pracuji v oboru hybridního bankovnictví a využití technologie blockchain. Jsem také zuřivým reportérem TV Světlo,“ prozradil o sobě Pavel Zítko v medailonku na stránkách politické organizace Srdcem pro vlast.

„Kde jste byli vy všichni bojovníci za národ a svobodu? Že jste nebyli v Poslanecké sněmovně na jednání zdravotního výboru!“ rozčílil se před pár dny muž, jehož si lidé často pletou se sériovým vrahem Ivanem Roubalem či podnikatelem Josefem Koktou.

„Kde bylo hnutí ANS a Chcípl PES s Janou Peterkovou? Trikolóra? Kde byl Tomio Okamura? Fotil se ve svém novém volebním kamionu? Kde byl Robert Šlachta a jeho Přísaha? Věšel někde billboardy u silnice? Kde byla Jana Bobošíková z rychlíku Volný blok?“ ptal se Zítko, který je s úrovní boje svým souputníků hrubě nespokojen. 

„Každý holt bojuje jinak,“ konstatoval zklamaně.

Sám by si představoval mnohem větší důraznost, a tak pustil do světa pár videí.

Bohužel jeho nahrávka s italskou diskotékou a covidovou nalejvárnou se stala obětí hackera. Tedy hackera, spíše ho zradila vlastní technika. Šéf hnutí Srdcem pro vlast se tedy rozhodl, že raději vyrazí s kamerou do očkovacích center, kam se mohou vydat lidé bez registrace, a že to na místě pořádně rozklíží.

I v tomto případě se jeho snaha minula účinkem a nikoho od vakcíny neodradil, spíše naopak. Zvolil proto jinou strategii. Ladí na vlasteneckou notu a žebrá o peníze.

„Děkujeme všem, že podporujete naši snahu o sjednocení sil vlastenců a patriotů zasláním libovolné částky na náš transparentní účet,“ nechal se slyšet Zítko, který sice horuje pro kryptoměny, když mu však pošlete „klasické“, taky nevadí. Sympatizant poslance Lubomíra Volného ocení každou korunu...

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 20:13 úterý 16. listopadu 2021. Anketa je uzavřena.

  • 93
  • 51
  • 30
  • 16
  • 11
  • 9