Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Předvolební bizár na Slovensku: Pellegrini nosí červená tanga, říká Matovič. A prý má fotku

    Slovenská politika, to někdy bývá pořádný cirkus. A před sobotními prezidentskými volbami to platí dvojnásob. Igor Matovič, kterému agentury nedávají šance na vítězství, totiž tvrdí, že má v mobilu „atomovku“ na horkého favorita Petera Pellegriniho. A už v minulosti mluvil o tom, že někdejší premiér nosí červená tanga a domů si vodí jednoho muže za druhým.

    Sexuální orientace Petera Pellegriniho je ožehavým tématem. Expremiér nikdy neměl žádnou partnerku a o tom, že upřednostňuje pánskou společnost, se dlouhodobě spekuluje.

    V dnešní době by na tom nebylo vůbec nic zvláštního. To by ovšem Pellegrini nesměl tak zarytě o své orientaci mlžit a bulvární ságu tím přiživovat. Když se ho například v roce 2020 novináři Deníku N zeptali, zda jsou narážky na jeho orientaci pravdivé, striktně odpověděl, že ne. Jenže při následné autorizaci rozhovoru žádal, aby otázka i jeho odpověď nebyly zveřejněny.

    Pikantní je také to, že Pellegrini byl dvacet let tváří Ficova směru, který vystupuje proti komunitě LGBT a odmítá dokonce byť jen registrované partnerství mezi stejnopohlavními páry.

    Teprve před prezidentskými volbami ale začalo přituhovat. Do Pellegriniho začal velice ostře pálit další prezidentský kandidát a taktéž bývalý premiér Igor Matovič. Ten tvrdí, že některá média mají na soupeře o prezidentské křeslo „atomovku“ v podobě kompromitujícího materiálu, který se týká soukromí. Zvažují prý, zda je ve veřejném zájmu tento materiál zveřejnit. Matovič nicméně vyhrožuje, že pokud se tak nestane, udělá to sám.

    Okolnosti nasvědčují tomu, že se materiál týká právě Pellegriniho sexuálního života. Matovič totiž už loni v říjnu velice jasně naznačil, že zřejmě disponuje jistou fotografií.

    „Já vím, že po manželce netoužíte. Pane Pellegrini, zkuste být konečně chlap. Osobně vám řeknu, že nemám rád chlapy, kteří si oblékají červené tangáče. Nemám rád chlapy, kteří si do svého bytu zvou různé pánské návštěvy. Nemám, nemám, nemám,“ řekl tehdy.

    Igor Matovič

    Do Pellegriniho ze stejných důvodů pálí také Andrej Danko, který ale nedávno prezidentskou kandidaturu vzdal.

    „Občané by o prezidentovi měli vědět všechno. Včetně jeho orientace či manýrů, chování či finanční hotovosti. Každý kandidát se má připravit nejen na to, zda se umí usmívat nebo hovořit německy, rusky či anglicky. Musí říct i to, kolik má dětí, koho má rád, s kým žije, z čeho je financovaná kampaň, a potom si lidé vyberou,“ uvedl.

    Sám Danko byl před pár týdny propírán kvůli novému vztahu s mladičkou misskou Sylvií Šulíkovou. Vyfotili je spolu na palubě letadla, které mířilo do Dubaje. Danko přitom v tu chvíli byl omluven ze Sněmovny s tím, že plní pracovní povinnosti jinde.

    Šulíková před nějakou dobou randila s finalistou první série Love Islandu a tanečníkem Let´s Dance Vildou Šírem. Ten se nově vyjádřil a jejich vztahu požehnal.

    „Nevěděl jsem, že se zajímá o politiku, ale ona je skvělý člověk a má svůj důvod, že se rozhodla takto. I když její přítel nějak působí na veřejnosti, tak v soukromí je možná celkem jiný. A věřím, že je, protože Sylvia je v soukromí super. Máme skvělý kamarádský vztah,“ řekl Vilda pro server Nový Čas.

    Fotogalerie