Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Matovič útočí na Danka a jeho miss: Pupkáči, jel jsi s tou pipinou větrat nová prsa? Debile, slízl to

    Na Slovensku se rozhořel další bizarní spor, tentokrát mezi prezidentskými kandidáty. Igor Matovič útočí na Andreje Danka a jeho novou partnerku, někdejší slovenskou vicemiss. | foto: Instagram

    Slovenská politika, to je bezedná studnice bizarností. Svědkem budiž velice osobní spor mezi kandidáty na prezidenta Igorem Matovičem (50) a Andrejem Dankem (49). Druhý jmenovaný byl totiž zachycen na dovolené v Dubaji s novou partnerkou, teprve šestadvacetiletou slovenskou vicemiss z roku 2021 Sylvií Šulíkovou. „Našel sis novou pipku, která se na tebe přisála. To se chlapům v tvém věku a s pupkem stává, ony neřeší, jestli jsou ty prachy čestně vydělané, hlavně, že je bohatý,“ vzkázal kromě dalšího Matovič.

    Novým vztahem s mladičkou misskou předseda SNS překvapil. Tím spíše, že se jejich fotografie z letadla mířícího do Dubaje objevila ve chvíli, kdy se zrovna řešilo, kam na týden zmizel z parlamentu.

    Pikantní kauzy se velice promptně chytil expremiér a další prezidentský kandidát Igor Matovič. A poslal Dankovi hodně ostré video, v němž vytáhl i známou společnici mocných Alenu Zsuzsovou, která sedí ve vězení za zosnování vraždy investigativního novináře Jána Kuciaka a jeho snoubenky.

    Bozkávam ťa všade

    24. února 2024 v 20:05, příspěvek archivován: 27. února 2024 v 14:23

    „No nazdar, milovníku, zdravím do Abú Zabí. Víš, abych řekl pravdu, mně nezajímá, že sis po Zuzsové konečně našel novou pipku, která se na tebe přisála. Víš, ono se to chlapům ve tvém věku s pupkem stává. Ony neřeší, jestli si někdo vydělal prachy čestně, hlavně, že je bohatý a mají se dobře. To je její svědomí a tvoje hanba,“ spustil Matovič.

    „Neřeším ani to, že bydlíš v pokoji, kde za sedm dní zaplatíš víc než 20 tisíc euro. Jsi tak neschopný, že jsi svojí právničinou poctivé peníze určitě vydělat nemohl,“ pokračoval a obvinil Danka, že peníze ukradl ze státní kasy a jel za ně na dovolenou, protože z jednání sněmovny se omluvil s tím, že plní jiné poslanecké povinnosti.

    Sylvia Šulíková je novou partnerkou Andreje Danka.

    „Podle toho, co psala ta pipka na Instagramu, šla provětrat svoje „nové třešničky“ a ty jsi je zřejmě šel kontrolovat. Můžeš se stydět, Andrejko, a můžeš mi posílat jakékoliv vzkazy, jsi zbabělec a zkorumpovaný politik, který si teď užívá za ukradené prachy,“ dodal Matovič na závěr.

    Jenže na odezvu nenechal Andrej Danko dlouho čekat. Už se totiž stihl vrátit na Slovensko a pořádně odpočatý zavítal i do práce, kde se rozhodl svému sokovi vše vrátit. A rýpl si také do jeho manželky.

    „Pane Matoviči, máte plnou pusu slušnosti k ženám. Chápu, že s pipkou Pavlínkou si moc neužijete, ale prosím, zdržte se komentářů na mojí partnerku,“ spustil Danko, načež Matovič přišel až k řečnickému pultíku a tam se začali hádat.

    Andrej Danko a Igor Matovič si spor vyříkávali ve Sněmovně.

    „Tak já ti budu tykat, magore, sedni se, dobře? Dochází ti tabletka?“ ptal se posměšně Danko a Matovič mu opáčil, jestli se náhodou nekouká do zrcadla, když mluví o magorech.

    Jak se zdá, na Slovensku houstne atmosféra před blížícími se prezidentskými volbami, ve kterých si to Matovič a Danko rozdají třeba i s Ivanem Korčokem nebo Peterem Pellegrinim. První kolo je na programu 23. března 2024, případné druhé kolo se uskuteční o dva týdny později.

    Fotogalerie