Máte nárok na sexuální asistentku? Kolik stojí a kde ji najít? Tady je manuál!

Česko má prvních pět sexuálních asistentek, které mají oficiální štempl na poskytování intimních služeb lidem s nějakým postižením. Kontroverzní servis má plno etických otazníků, ale i zcela logických otázek. Kdo na sexuální služby má nárok? Kde asistentky najít, kolik stojí a co všechno si k nim můžete dovolit? Pro zájemce jsme připravili manuál.

V úterý proběhla médii zpráva o tom, že Česko má prvních pět odborně vyškolených asistentek, které postiženým lidem udělají, co se sexu týče, vše, co jim na očích uvidí.

Jak taková služba funguje v praxi?

V první řadě si řekněme, že sexuální asistentka je určena pro ochrnuté lidi na vozíčku, dlouhodobě nemocné, seniory, lidi s duševním onemocněním a zkrátka každého s postižením, jemuž jeho stav brání v uspokojování sexuálních potřeb.

Budou tuhle asistenci poskytovat i muži? Zatím se nic takového nechystá.

Takže jestli jste si mysleli, že si asistentku najmete, protože vám manželka už půl roku nedala nebo máte delší období sucha, smůla.

Asistentka si vás, pakliže nemáte viditelný handicap, dokonce i proklepne, a to například lékařskou zprávou.

Fotogalerie

Pokud splňujete tyto podmínky, musíte si asistentku sami dohledat a domluvit si přes mail nebo telefon schůzku. Bohužel seznam těchto pěti zaškolených dam není veřejně přístupný.

Můžeme je zaškolit, ale nemůžeme být prostředníkem,“ uvedla pro Expres.cz ředitelka spolku Rozkoš bez rizika Lucie Šídová. Proč?

Kdyby jména a kontakty zveřejnila, šlo by o trestný čin kuplířství. Z toho důvodu vám je ani my nenaservírujeme. Stačí si ale do Googlu zadat heslo sexuální asistentka a hned na třetím listu najdete první. Je z Trutnova, ale dojíždí i do Prahy.

Všechno to nejsou jen bývalé prostitutky. Údajně je mezi nimi i úřednice.

Asistentku pak kontaktujte a domluvte se na první informativní schůzce, kde se dohodnete na individuálních potřebách a uvidíte, jak si celkově sednete. Taková schůzka podle Šídové stojí 500 korun za hodinu!

Pak už probíhá všechno ideálně podle vašich představ. S asistentkou si domluvíte datum, čas, místo a případně i praktiky. Někdo si chce třeba jen povídat, hladit, něco chce setkání se vším všudy.

A co taková hodina rozkoše stojí? Až 1200 korun!

Kolik bude taková asistentka stát? Celkem dost. Už jen pětikilo zacvakáte za to, že se s vámi sejde. Dalších 1200 korun pak bude stát hodina s ní. Pro lidi závislé na invalidním důchodu je to opravdu HODNĚ.

Jenže co čekat? Asistentek se v první řadě nemusíte bát. Jsou to proškolené profesionálky, které podstoupily stáž ve specializovaném zařízení ve Švýcarsku.

Pravidelně podstupují testy, zda jsou po všech stránkách zdravé, a během sexuálních praktik používají vždy kondom.

Bohužel pro klienty jich je na celou republiku jen pět, s proškolením dalších se v nejbližších měsících nepočítá.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 5:00 pátek 4. března 2016. Anketa je uzavřena.

  • 57
  • 32
  • 27
  • 15
  • 15
  • 13