Migranti se vydávali za oběti požáru Grenfell Tower, osm měsíců žili v luxusu

Drzost některých lidí nezná mezí! Dva nelegální migranti z Jamajky, kteří již několik let žijí ve Velké Británii, předstírali, že jsou oběti loňského požáru v Grenfell Tower. Oplátkou za jejich dokonale vylhaný příběh byl osmiměsíční pobyt v luxusním hotelu, který jim zaplatili Britové na daních.

Podle serveru Court News UK pobyt páru z Jamajky vyšel na částku větší než tři miliony korun. Dalších více než tři sta tisíc šlo na jejich luxusní hotelovou stravu, na kterou si navíc dvojice výtečníků stěžovala.

A kdo že jsou oni migranti, kteří si osm měsíců bez ostychu užívali luxusu za peníze z kapes poctivých pracujících Britů?

Jedná se o Tommyho Brookse (51) a Elaine Douglasovou (51). 

Tato dvojice se vydávala za oběti londýnského požáru.

Oba pocházejí z Jamajky a do Velké Británie původně přijeli na návštěvu před dlouhými šestnácti lety. Ta se ale trochu protáhla.

Když jim vypršelo povolení k pobytu, tak se rozhodli zůstat v zemi nelegálně.

Kromě toho, že dvojice podvodníků zatočila s úřady, které o nich neměly ani páru, se Brooks s Douglasovou rozhodli, že budou předstírat, že přišli o svůj domov kvůli požáru v Grenfell Tower

Zažádali tak o pomoc pro přeživší a město jim vydalo kreditní karty a nechalo je zadarmo cestovat po Londýně.

V Grenfell Tower zemřelo mnoho lidí.

Naštěstí se přišlo na to, že ani jeden z nich v Grenfell Tower nebydlel, a jejich luxusní život je tak u konce. 13. července je naplánováno soudní stání s touto dvojicí a Britové jistě doufají, že drzá dvojice migrantů dostane za ohavný čin tvrdý trest.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 10:52 sobota 29. září 2018. Anketa je uzavřena.

  • 16
  • 14
  • 14
  • 12
  • 8
  • 7