Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Raději zemřeme hlady! Bojkot! Pavlína z MasterChefa vyhrála soutěž a teď ji diváci lynčují

    Oblíbená Bageterie Boulevard má problém! Tisíce lidí firmě vyhrožují bojkotem. Důvod? V populární kuchařské reality show MasterChef vyhrála velmi zajímavou výzvu extrémně neoblíbená soutěžící Pavlína, díky čemuž má v řetězci Boulevard svou vlastní bagetu, která bude k dostání po celé České republice. „Radši chcípneme hlady,“ soptí milovníci lahodných baget. Čím je Pavlína tak vytočila?

    Česko zatím nezná letošního vítěze reality show MasterChef, několik týdnů je ale všem už jasné, kdo je s přehledem ten absolutně nejnesympatičtější účastník v historii tohoto pořadu.

    Je jím Pavlína Lubojatzky, jejíž „dojemný“ příběh znají snad všichni nazpaměť. Sekla s prací, protože vaření je prý její velká vášeň a mocně toužila po vítězství v ostře sledované reality show. Jenže všem akorát leze na nervy...

    Téměř každý týden se jí něco nepovede a vypadá to, že vypadne. Před porotou ale několikrát ztropila hysterickou scénu, která ji od vyřazení pravděpodobně zachránila.

    Není tak divu, že když v posledním díle Pavlína vyhrála prestižní bagetovou výzvu a zajistila si tak spolupráci se známou Bageterií Boulevard, diváci u televizních obrazovek drtili vzteky ovladač v ruce a poté svůj hněv dali znát na Facebooku bageterie.

    „Máme svého vítěze! Přesněji vítězku Pavlínu, která po Petrovi a Pavlovi vyhrála MasterChef Česko výzvu o tu nejlepší bagetu. A všichni už jistě víte, co to znamená. Vítěznou bagetu Kuře & salsa podle Pavlíny, která si získala i přísné porotce, můžete ochutnat už zítra u nejbližšího BB výdejového okénka nebo si ji objednat s rozvozem na BBdomu.cz. My už ji ochutnali a je opravdu na co se těšit,“ píše Bageterie Boulevard na svých stránkách.

    Radši umřeme hlady, vzkazují milovníci baget

    To ale veřejnost nakrklo ještě víc. Podle mnohých Pavlíně celou dobu nadržují porotci a v soutěži tato věčně ufňukaná soutěžící zůstává jen kvůli sledovanosti. A teď je lidem nabízena její bageta? To někteří nemohou skousnout a firmě vyhrožují bojkotem!

    „Asi se vám nějakou dobu vyhnu,“ vzkazuje jistý milovník baget Vojta, s jehož názorem souhlasí další tisíce diskutérů. „Až tato bageta nebude v nabídce, ráda se vrátím,“ přidává se Radka.

    „Už jen z principu, že to vyhrál člověk, který je protežovaný kvůli sledovanosti, protože ho všichni nesnáší, si tuto bagetu nedám. A pokud ji budete prodávat, ani k vám na žádnou dobrotu nezajdu. Tuhle výzvu nevyhrál člověk, co má rád kuchyň, vaření. To vyhrál člověk, co o tom jen mele, ale pak brečí kvůli kravinám. To, co předvádí, tak nevypadá láska k vaření a jídlu,“ přilila olej do ohně Karolína.

    „To raději umřít hlady než si dát něco od této osoby... Doufám, že vaše restaurace má soudnost a stáhne alespoň její fotku,“ soptí zase pan Petr.

    „Stačí, že mi znechutila MasterChefa, teď ještě moji oblíbenou bageterku? Děkuji, nedám si,“ vzkazuje Marie.

    Pavlína se kritikům vysmála, bageterie nestíhá reagovat

    Z nenávistných komentářů si ale Pavlína velkou hlavu nedělá. Na svém Instagramu se hejtrům vysmála.

    „Tohle si musíš totálně vydřít. Podobné věci se dějí jednou za život. Nevím, čeho všeho ještě pílí a dřinou v životě dosáhnu, ale spojit své jméno s Bageterií Boulevard je pro mě čest a nikdo mi tohle nikdy nevezme. Ani hejtři. A nakonec jsem to já, kdo dnes půjde do BB a objedná si svou bagetu,“ vyplázla na své kritiky jazyk Pavlína, která má na sociální síti společný profil se svým manželem Martinem.

    „Chtěla bych poděkovat za všechny krásné zprávy, mám jich stovky i po vyfiltrování těch nechutných,“ dodala neoblíbená soutěžící.

    No dobře, s těmi nejhezčími dny v životě to mám maličko popletené. Ale určitě byl tohle jeden z nich. Protože tohle si nekoupíš. Tohle si musíš totálně vydřít. A podobné věci se dějí jednou za život. Do BB chodíme s Martinem docela často. Já mám nejoblíbenější bagetu Chilli Pastrami a Martin Bruselskou. Když jsem vymýšlela během těch pár minut v MasterChefovi recept, věděla jsem, že se budu snažit bagetu odlehčit. Ale ne na úkor chuti. I proto jsme ji nakonec dali na vizuál ve světlém pečivu, protože prostě chutnalo o maličko líp. Nevím, čeho všeho ještě pílí a dřinou v životě dosáhnu, ale spojit své jméno s @bageterieboulevard je pro mě čest a nikdo mi tohle nikdy nevezme. Ani hejtři. Protože nakonec jsem to já, kdo dnes půjde do BB a objedná si svou bagetu! Chtěla bych poděkovat za všechny krásné zprávy, mám jich stovky v directu i po vyfiltrování těch nechutných, ale slibuju, že každému z vás odpovím.❤️ Moc si totiž vážím toho, že tady s námi jste a že mi to přejete. Věřím, že Vám bageta bude chutnat, a já budu doufat, že na sebe natrefíme v BB, protože my máme s Martinem oběd nebo večeři na dalších x týdnů jasnou!❤️ Všem bagetovým i nebagetovým nadšencům přeju krásný den
    .
    #bageterieboulevard #masterchefcz #rovnovazim

    7. května 2020 v 8:09, příspěvek archivován: 7. května 2020 v 11:14

    Na lavinu negativních reakcí Bageterie Boulevard ještě nestihla zareagovat. Vypadá to, že i lidé, kteří se starají o sociální sítě řetězce, jsou v šoku z vlny nevole.

    „Tak na tohle se musím nejdřív vyspat,“ vzkázala lidem správkyně facebookové stránky bageterie Daniela.

    Reakci Bageterie Boulevard pro vás zjišťujeme.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 9:55 pátek 4. září 2020. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      181
    • Super
      118
    • Trapas
      64
    • Cože
      41
    • Tvl
      41
    • Sladký
      34
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...