Léto je v plném proudu a paterčata prosí opět o pomoc: Jedou na dovolenou?

V červnu oslavila milovická paterčata šest let. Do školy se ale ještě nechystají, jejich rodiče totiž zažádali o odklad. Teď si tedy společně užívají poslední předškolní letní prázdniny. Vzhledem k tomu, jaké panují tropy, se rodina opět obrátila směrem ke štědrým Čechům a poprosila je o pomoc. Co by paterčata potřebovala tentokrát?

Terezka, Martin, Deny, Míša a Alex oslavili 2. června své 6. narozeniny. Mají za sebou předškolní vzdělávací program Maxík, který je prý velice bavil.

Teď si ale užívají letní prázdniny. Na internetových stránkách milovického rodinného centra jejich rodiče Alexandra Kiňová s Antonínem Kroščenem českou veřejnost požádali o pomoc. 

V aktualizovaném seznamu rodiče prvních českých paterčat uvádějí, že by se jim hodily například repelenty proti komárům a klíšťatům, opalovací krémy s vyšším faktorem a také balzám na rty s UV filtrem.

Vypadá to, jako by se rodina chystala na nějakou letní dovolenou a rodiče nechtějí, aby se paterčata spálila nebo se vrátila domů s klíštětem.

Ti, kteří dary zašlou, mají do balíčku vložit svůj e-mail či adresu, aby jim Alexandra s Antonínem mohli poděkovat.

Za dary rodina z Milovic předem děkuje a samozřejmě stále platí, že ti nejštědřejší mohou zaslat finanční pomoc na transparentní účet.  

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:30 pátek 22. listopadu 2019. Anketa je uzavřena.

  • 532
  • 85
  • 50
  • 40
  • 30
  • 20