Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Diskuze

    Tenhle člověk patří za mříže a ne do Slavíka. O čem všem zpívá Ortel?

    Anketa Český slavík vyvolala pozdvižení hned dvojí nominací Tomáše Ortela. Kdo ještě pochybuje o jeho inklinaci k pravicovému extremismu, ten by se měl seznámit s tvorbou jeho předchozí kapely Conflict 88. Ta se svým neonacistickým zaměřením nijak netají a z jejích textů jde hrůza.
    Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
    Děkujeme za pochopení.

    Nejsem zadny pravicovy extremista !, fasista, nacek, ani nemam vyholenou hlavu jako na fotografii a presto dokazi autorovi clanku poskytnout dostatene mnozstvi fotografii a podkladu z koncertu kapely ORTEL kde neni zadna "hola hlava" ale jsou tam lide !... (ikdyz dnes ma holou hlavu kazdej fotbalista z okresniho preboru a tetovani kazda zena co si musi lecit nejaky mindraky).

    Pokud ma autor tohoto clanku zajem psat objektivne tak je mozne sdelit i dalsi informace a nejen ty vyctene z internetu od xenofobnich maniaku typu autora. Fotografie z ruznych koncertu jsou k dispozici, staci se jen o to zajimat :). Stejne tak jako na kazdem koncerte (hlavne v urcitych mestech) jsou i policiste v civilu a vse monitoruji a fotografuji. Nevim o tom ze by se na nejakem koncerte skupiny ORTEL hajlovalo, nebo by se nekdo serval nebo po koncerte sel vypalit mesitu apod. A to mam dost informaci...

    Ano - dnes je Extremista kazdy kdo vystupuje z rady ovci a ma jiny nazor na EU a euro, imigraci, globalizaci, USA i valky ve svete. Ten kdo nesdili stejny nazor jako vetsina tak je dnes EXTREMISTA, za vlady komunistu to byl KOLABORANT. Ano ja jsem taky KOLABORANT :) protoze nesdilim nazor autora tohoto clanku, protoze nema dostatek informaci a v zajmu bulvaru pise o Conflict88 namisto o ORTEL. Je to jako bych sel psat clanek o Karlu Gottovi a pritom napsal o ČKD kde byl obycejnym elektromonterem :) 

    Chapu ze kazdy se chce nejak prosadit a pro bulvar typu Blesk, AHA, Novinky.cz a E*pres je potreba prilakat lidi aby si bylo o cem pokecat potom u piva.

    I negativni reklama je REKLAMA a ti kdo na koncerty jezdi a chodi tak taky vidi co se deje a o cem se zpiva !!! A je jich cim dal tim vice :) 

    Oni lidi co drive nadavali jen u piva za 15Kc tak radeji zajdou na koncert za 190KC a tam si daji to pivo a zase proberou tu politiku jako drive v hospode. A stejne jako drive si pousteli doma K.Kryla tak dnes jim hraje z oken panelaku ORTEL.

    ...snad projde muj text lustracemi redakce kdyz nejsem ovce ...

    2 0
    možnosti