Vítězství politické korektnosti? Britskou královnou krásy se může stát černošský transsexuál

I svět modelingu naplno zasáhla nekompromisní vlna politické korektnosti. Již v několika soutěžích krásy zvítězily dívky, jejichž výhra vyvolala mnoho otázek, zda se jen nejedná o úlitbu právům menšin. Politicky nejkorektnějším se může stát pořad Britain's New Top Model (Britská nová topmodelka). Mezi soutěžícími je totiž i černošský transsexuál.

Když se důkladně podíváte na dvanáctku finalistek britské reality show Britain’s New Top Model (Britská nová topmodelka), zjistíte, že jedna je poněkud jiná než ostatní. Není to totiž tak úplně finalistka, ale finalista. O titul královny krásy a exkluzivní kontrakt se utká i černošský transsexuál.

Dvaadvacetiletá Tallulah-Eve Brownová se narodila jako Aaron Brown. V pubertě se Aaron rozhodl, že by chtěl být spíše ženou, začal podstupovat hormonální léčbu, nechal si narůst vlasy a začal se malovat. Následně si i nechal voperovat umělá prsa a vrhl se na netradiční modelingovou dráhu.

Již pod jménem Tallulah-Eve zvítězil Aaron v soutěži Miss Transsexuál Velká Británie a možná i to mu pomohlo, aby uspěl i v castingu do televizní show, která ze dvanácti dívek vybere tu, která se bude moct stát topmodelkou.

Jedna finalistka je zatím dívkou jen napůl, Aaron totiž ještě nepodstoupil operativní změnu pohlaví a stále má penis.

Kromě modelingu se transsexuální modelka Tallulah-Eve věnuje i boji za práva sexuálních menšin. Mnoho lidí bylo šokováno, když na svém blogu kráska, která je stále ještě mužem, prozradila, že si nechala zmrazit sperma a poté, co dokoná přeměnu na ženu se stane matkou dětí, kterých bude ve skutečnosti otcem.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:32 pátek 9. června 2017. Anketa je uzavřena.

  • 69
  • 31
  • 17
  • 13
  • 13
  • 10