Zemanovo překvápko: Víme, co prezident s dcerou Kateřinou chystají!

V první přímé volbě prezidenta před pěti lety se Kateřina Zemanová zhostila role první dámy, když tatínka doprovázela a podporovala na veřejnosti po celou dobu kampaně. Letos se tohoto úkolu ujala sama Ivana Zemanová, ale prezident na svou dceru nezapomněl a nechal si ji jako jeden ze svých trumfů do závěrečného boje. Podařilo se nám zjistit, co chystá.

O tom, jak se Kateřina Zemanová do předvolební kampaně chce zapojit, se Hrad nechce šířit. „Chystáme to jako překvapení na závěr celé kampaně,“ přinesl server Aktuálně vyjádření z blízkého okolí hlavy státu.

Ani mluvčí Jiří Ovčáček nebyl sdílnější, když na dotaz reagoval: „O naší strategii ze zcela logických důvodů nebudeme veřejně hovořit.“

Nám se ovšem podařilo od dalšího zdroje zjistit, jaký je plán Zemanova týmu. Kateřina Zemanová se objeví v Rudolfinu a zúčastní se finální televizní debaty obou prezidentských kandidátů. Jakým konkrétním způsobem prezident její přítomnost využije, zatím není jasné.

Kateřina Zemanová musela pro tuto příležitost přicestovat z Londýna, kde studuje. Již dříve se vyjádřila v tom smyslu, že odmítá propírané zdravotní problémy svého otce a že je prvním člověkem, který by to řešil, pokud by byl otec skutečně nemocný.

Zároveň doufá ve větší volební účast. „Svého tátu samozřejmě podporuji. Je ale škoda sledovat, kolik lidí nechce využít příležitost jít volit jen proto, že jsou o jeho jasné výhře přesvědčeni,“ uvedla nedávno v Parlamentních listech.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 19:44 čtvrtek 24. května 2018. Anketa je uzavřena.

  • 89
  • 64
  • 16
  • 14
  • 6
  • 5