Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Eritrejec znásilnil ochrnutou ženu (59): Páchlo jí z úst, ale posedla mě zlá moc a přinutila mě

    Německá policie (Ilustrační foto) | foto: Profimedia.cz

    Skoro šedesátiletá, zčásti ochrnutá žena z obce Reichshof nedaleko Bonnu v Severním Porýní-Vestfálsku na červnový zážitek jen tak nezapomene. Do bytu k ní se vkradl třiatřicetiletý Eritrejec, strhl ji ze židle na postel a znásilnil. U soudu, který teď začal případ projednávat, spustil azylant prapodivné divadlo. Projevoval se jako šílenec a vypověděl, že jej posedla vyšší okultní moc, která mu nařídila, aby znásilnil ženu staršího věku. Soudce pak prosil, aby ho poslal do vězení, protože jen tak lze tohoto zlého ducha uspokojit.

    Žadatel o azyl měl přitom útok na ženu, která je z poloviny ochrnutá po mrtvici, zřejmě dobře naplánován. Den předtím jí velkoryse přinesl těstoviny s rajčatovou omáčkou, přičemž pravděpodobně ukradl klíč, informuje například server Oberberg-Aktuell.de (foto v odkazu).

    Do bytu se vkradl další den, ženu strhl ze židle a povalil ji na postel. Zprvu se bránila, pak už podle své výpovědi nedokázala bolest vydržet, tak se raději útočníkovi poddala. Ten ji znásilnil.

    Eritrejec se před soudem, který teď odstartoval a trvat by měl do prosince, k činu doznal. Ovšem poněkud netradičním způsobem.

    Muž nejdříve padl na kolena a předstíral, že se brání jakémusi útoku. Jeho obhájce mu musel pomoci zpět na nohy a podal mu desky, jimiž si chránil obličej. Pak spustil příběh o tom, že ho posedla vyšší okultní moc, které sám říká „věda“.

    „Nechtěl jsem to udělat, byl jsem k tomu donucen. Jsem v moci vědy a vše, co udělám, je její rozkaz,“ popisoval Eritrejec s šíleným výrazem a vypoulenýma očima.

    Chvílemi se dokonce pohrdavě vyjadřoval na adresu oběti a prohlašoval, že mu sex s ní nebyl vůbec příjemný.

    „Potila se a její dech páchl. Nikdy bych neměl sex s ženou, která je o tolik starší než já. Ale byl to rozkaz vědy, chce, abych šel do vězení,“ vyprávěl.

    Na dotazy soudce a prokurátora, jak si mají tuto vyšší moc představit, reagoval taktéž zvláštně.

    „Vy vědě nerozumíte. Prostě mě jen potrestejte a pošlete mě zpátky do vězení, abych se mohl konečně vyspat,“ prohlásil.

    Ve vězení si násilník už nějakou dobu pobyl, v roce 2015 byl odsouzen na pět let za nebezpečné ublížení na zdraví, když rok předtím zničehonic zaútočil nožem na jiného muže v azylovém domě.

    Cesta do Německa pro třiatřicetiletého muže vedla přes Džibutsko, kam z Eritreje uprchl v roce 2005 před náboženskými represemi. V roce 2011 dorazil do Řecka a rok nato už byl v Německu. O další dva roky později tam získal status uprchlíka. 

    Sousedé popisují, že měl muž v jednom kuse šílený výraz a často užíval marihuanu.

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 17:50 sobota 27. března 2021. Anketa je uzavřena.

    • Tvl
      84
    • Trapas
      36
    • Haha
      28
    • Super
      26
    • Cože
      22
    • Sladký
      22
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...