Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Lhář z MasterChefa Marek: Zdrogovaný ujížděl policii, projel zátarasy a schovával se v křoví!

    Působil jako nevinné sluníčko a všechny dojal příběhem o zlé mamince, která se na něj vykašlala a vyhodila ho z domu. Brzy se ale ukázalo, že soutěžící loňské řady reality show MasterChef Marek Kühnel (26) je pěkný sígr a lhář! I přestože měl zákaz řízení, pod vlivem drog sedl za volant a pustil se do šílené honičky s policií. Při divoké jízdě zničil dva vozy a pak se schovával v křoví. Nadějnému kuchaři teď hrozí kriminál!

    Podle exkluzivního zdroje redakce Expres.cz, který má velmi blízko k Marku Kühnelovi, měl mladý kuchař z MasterChefa v pondělí večer pod vlivem drog ujíždět policistům v Lovosicích, kde bydlí.

    „Žijí tím celé Lovosice. Jel směrem na Ústí, za ním jely policejní hlídky, a měl nabourat několik aut. Údajně byl zdrogovaný,“ řekl nám člověk, který promluvil jen pod zárukou anonymity.

    Informaci nám následně potvrdil tiskový mluvčí ústeckých policistů, podle něhož byl mladý řidič velmi agresivní a projel i přes policejní zátarasy.

    „V pondělí před desátou hodinou večer stavěla policejní hlídka u Milešova vozidlo Fiat Punto, jehož řidič nereagoval na opakované výzvy k zastavení vozidla a začal hlídce ujíždět. Do pronásledování se zapojilo několik policejních hlídek, řidič projel i přes zátarasy tvořené policejními vozidly a v agresivní a bezohledné jízdě, při které ohrožoval další účastníky silničního provozu, pokračoval přes Lovosice do Třebenic a dále pak přes Vlastislav, Mrsklesy, Velemín a další obce do Ústí nad Labem, kde po silnici podél Labe dojel zpět do Lovosic a poté do obce Lukavec, kde odstavil auto a schoval se do křoví, kde byl po bezmála půlhodinovém pronásledování zadržen,“ sdělil Expresu komisař Daniel Vítek z Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje.

    „Šestadvacetiletý muž, který měl po zadržení pozitivní test na přítomnost omamných a psychotropních látek v těle, má soudem uložen trest spočívající v zákazu řízení motorových vozidel a už byl za přečin maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, ze kterého mu bylo sděleno podezření i nyní, v minulosti několikrát odsouzen,“ dodal policejní mluvčí, který vyvrátil informace, podle nichž měl Marek Kühnel svou šílenou jízdou zranit několik lidí.

    „Při pronásledování došlo k poškození dvou služebních vozidel PČR, žádnou další nehodu, která by souvisela s tímto případem a došlo při ní ke zranění osob, neevidujeme. Muž je zatím v režimu zadržení a ve lhůtě 48 hodin od omezení osobní svobody bude předán příslušnému soudu,“ řekl ještě k incidentu mluvčí.

    Marek Kühnel

    Mel vykrádat chatky

    Podle zdroje Expresu měl mít Marek Kühnel problémy se zákonem už dříve. 

    „V Lovosicích měl vykrádat nějaké chatky,“ řekl nám člověk, který Kühnela velmi dobře zná.

    „Policie ho měla dlouho v hledáčku kvůli drogám, údajně se dostal do malérů i v Praze a měl jít na 18 měsíců do vězení, ale neví se, proč nešel,“ dodal náš zdroj.

    Mladý kuchař Marek Kühnel se v reality show MasterChef přitom loni proslavil svým dojemným příběhem, který by mohl být námětem na hollywoodský biják.

    Matka vyvrátila jeho lži: Obchodoval s pervitinem!

    V pořadu se Marek svěřil, že když mu bylo sedmnáct let, vlastní matka ho bezdůvodně vyhodila z domu. Expresu se tehdy s Markovou maminkou povedlo spojit a ta nám řekla, že vše bylo úplně jinak.

    „Je to lež. V době, kdy jsem ho v sedmnácti letech údajně měla vyhodit z domu, jsem mu naopak zaplatila oslavu osmnáctých narozenin. Bylo tam asi třicet lidí. Udělala by tohle matka, která své dítě vyhodí?“ řekla Expresu paní Jana.

    „Když měl Marek nastoupit do čtvrtého ročníku, oznámil mi, že tam chodit nebude, že tam chodí zadarmo, že se chce postavit sám na vlastní nohy, že už je plnoletý. V té době kouřil marihuanu, obchodoval s ní a také s pervitinem, byl tím tady známý,“ překvapila Markova maminka, které dělá chování jejího syna velké starosti.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 22:56 čtvrtek 21. ledna 2021. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      92
    • Trapas
      51
    • Tvl
      35
    • Cože
      33
    • Super
      30
    • Sladký
      27
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...