Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Drama u Lucie z Výměny: Manžel vrah obtěžoval dceru, mě se pokusil zabít! Expresu ukázala důkazy

    Svého bývalého manžela vykreslila jako muže, co páchne výkaly. Krátce po natáčení Výměny manželek se dala dohromady s odsouzeným vrahem Michalem Navrátilem, kterého si pak i vzala. Bránila ho před veřejností a společně na sociálních sítích demonstrovali svou lásku. Lucie Navrátilová, které sociálka před časem odebrala všechny děti a ona strávila loni dva měsíce ve vězení, se nyní ozvala Expresu. Svěřila se nám, jaký teror s manželem zažila. „Manžel na mne vytáhl nůž, pak mě hodil na kuchyňskou linku. Mám zašitou hlavu, skončila jsem v nemocnici. Mám strach,“ tvrdí žena, která doufá, že se její muž brzy vrátí za mříže.

    Před pár lety televize Nova odvysílala jeden z nejšílenějších dílů oblíbené reality show Výměna manželek. Zazářila v něm zpočátku zakřiknutá uklizečka Lucie, která měla velký problém s výslovností, příliš jí to nešlo v kuchyni a lidé si z ní pak na sociálních sítích dělali legraci.

    Svého tehdejšího manžela Stanislava vykreslila jako muže, který kvůli své práci často páchne výkaly. Na závěr natáčení chytla nezapomenutelný hysterický záchvat a před televizním štábem z nepochopitelných důvodů seřvala svou sokyni i manžela Standu, kterého podezírala z nevěry.

    Krátce po odvysílání Výměny se Lucie se Stanislavem rozešla a jako náhradu si našla Michala Navrátila, bývalého přítele, který si odseděl několikaletý trest za vraždu. Rakovnický deník v roce 2009 uvedl, že Navrátil na diskotéce Pralinka dvakrát bodl nožem muže, s nímž si chtěl vyřídit účty. Dotyčný následkům zranění podlehl.

    Chvíli to vypadalo, že se Navrátil po boku Lucie změnil k lepšímu. Natáčeli společně videa na TikTok, kde neustále demonstrovali svou lásku a v roce 2021 se dokonce vzali.

    „Do toho vám nic není. I kdybych si vzala chlapa za dvanáct vražd, tak vám do toho nic není. Starejte se o sebe a vaši rodinu a nestarejte se o druhé, uděláte lépe,“ bránila tehdy svého muže Lucie. Navrátil si zase dělal legraci ze své minulosti a fotil se s pistolí v ruce.

    Lucie se ozvala Expresu: Manžel se mě pokusil zabít! Mám strach

    Nedlouho po svatbě ale podle Lucie začal opravdový teror. Žena, která od veřejnosti a médií vyfasovala přezdívku „paní Vrahová“, skončila loni na 55 dní v kriminále kvůli nebezpečnému vyhrožování. Všechny její děti jí před časem odebrala sociálka a manžela Michala nedávno nařkla z obtěžování své nezletilé dcery.

    „Státní zástupce dal v tomto případu za pravdu mé advokátce a jde to ke krajskému soudu. Je to pedofil, vrah a feťák,“ informovala nyní redaktora Expresu Navrátilová, kterou měl její muž začátkem roku dokonce napadnout.

    „Co jsem se vrátila z vězení, tak to mezi námi fungovalo jen pár měsíců. Začal ale pak žárlit a myslel si, že ho podvádím. Já ho tedy podvedla, ale to bylo už před třemi lety. On mi pak dělal samé naschvály a posílal holkám nahé fotky. Není to normální člověk,“ tvrdí Lucie.

    „Mám strach, že by mne byl schopen zabít. Když je v nervech, tak má v očích smrt. 5. ledna mi držel nůž u hrudníku. Druhý den došlo k hádce, protože zase žárlil. Hodil mě na kuchyňskou linku. Skončila jsem s tržnou ránou v nemocnici a museli mi šít hlavu,“ pokračuje Navrátilová, která Expresu poslala jako důkaz fotky poraněné hlavy a také lékařskou zprávu z nemocnice.

    Lucie nám ukázala poraněnou hlavu.

    Ve zprávě, kterou má redakce Expresu k dispozici, se píše, že Navrátilová byla napadena svým manželem a doktoři jí nařídili klidový režim.

    „Aktuálně jsem u mých kamarádů a nechci ho už vidět. On mě i přes zákaz nahání a vyhrožuje mi. Zjistil si, kde jsem a kontaktoval i mé děti, se kterými nemá být kontaktu. Už se k němu nechci vrátit, nefungovalo by to,“ tvrdí Lucie, která doufá, že její muž skončí brzy zase za mřížemi.

    „Není to chlap pro rodinu a ani nebude. Patří do vězení. Vrátil se ke mně, abych mu finančně pomáhala. Byla jsem pro něj jen kasička. Možná mě měl i rád, ale hlavní pro něj byly vždy peníze,“ uzavírá Lucie, která je už dlouhé roky v invalidním důchodu.

    Fotogalerie