náhledy
Z červené řepy lze vytvořit i lehce pikantní zmrzlinu.
Autor: Instagram
Červená řepa v hlavní roli vegetariánského carpaccia
Autor: Instagram
Z červené řepy je skvělý i cizrnový hummus.
Autor: Instagram
Polévka boršč je ruská specialita.
Autor: Profimedia.cz
Z kapusty vytvoříte skvělou polévku.
Autor: Instagram
Plněná kapusta nakrmí celou rodinu.
Autor: Instagram
Kapustu lze použít jako součást masových kuliček nebo v Česku populárních karbanátků. Hodí se ale i jako příloha.
Autor: Instagram
Kapusta je neprávem opomíjená zelenina.
Autor: Instagram
Plněné kapustové listy
Autor: Instagram
Quiche se špenátem a lososem
Autor: Instagram
Špenát se skvěle hodí do těstovin nebo rizot.
Autor: Instagram
V rámci jarního detoxu jsou vhodné také polévky, v nichž hraje prim zelenina, případně luštěniny.
Autor: Archiv Tesco
Z „otloukánků“ školních jídelen jsou dnes hvězdy. Červená řepa, špenát i kapusta si pozornost rozhodně zaslouží.
Autor: Koláž Expres.cz