náhledy
Ovesné vločky jsou zdravé v kteroukoliv denní dobu.
Autor: reprofoto dailymail.co.uk
Mléko má kromě vápníku a jiných minerálů také vitamín D.
Autor: Profimedia.cz
Brambory, ilustrace
Luštěniny můžete nechat naklíčit a zvýšit tak jejich stravitelnost.
Autor: Kateřina Pifflová, Expres.cz
Mrkev by neměla chybět.
Autor: Wikimedia.org
Dýně je skvělá volba pro milovníky sladkého i slaného.
Autor: dailymail.com
Dýňová polévka
Autor: Shutterstock
Cibule je základ.
Autor: Profimedia.cz
Cibulačka skvělé chutná, a když cibule nestojí 40 korun kilo, je také levná.
Autor: Profimedia.cz
Kořenová petržel se dá i péct, podobně jako mrkev nebo tuřín a celer.
Autor: Rohlik.cz, Profimedia.cz
Česnek je doslova nadupaný vitamínem C.
Autor: Pinterest
Z ovoce jsou nejlepší jablka a hrušky.
Autor: Getty Images
Brokolice má v kuchyni řadu využití. Od polévky přes přílohu až po salát nebo slaný koláč.
Autor: Dailymail.co.uk
Pokud máte v mrazáku místo, pořiďte si pár balení masa.
Autor: Profimedia.cz
Šunka je dobrou volbou pro ty, kdo nemají mrazák.
Autor: reprofoto dailymail.co.uk
Sójové maso
Autor: Profimedia.cz
Tuňák v konzervě by neměl ve spíži chybět.
Autor: reprofoto dailymail.co.uk
Ne všechny sýry v lednici vydrží dlouho.
Autor: Profimedia.cz
V Lidlu na Barrandově je v regálech úplně prázdno
Supermarkety jsou semeništěm bakterií.
Autor: Profimedia.cz