Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Vražda v Klánovicích: Otce (†32) a dceru (†2 měs.) měl zabít cizinec. Co se dál ví?

    Dvaatřicetiletý muž vyrazil se svou dvouměsíční dcerou na procházku do lesa na okraji Klánovic. Pár set metrů od jejich domu je ale chladnokrevně zastřelil neznámý pachatel. Podle posledních zpráv šlo o cizince, který je na útěku a pátrá po něm policie. Co dalšího se o zrůdném případu ví?

    K dvojnásobné vraždě na okraji Klánovic došlo podle informací deníku Blesk v pátek odpoledne. Zatím není zřejmé, zdali muž s dcerou potkali svého vraha až v lese, nebo je pachatel sledoval cestou od jejich domů.

    Kriminalisté mají údajně pracovat také s teorií, že zavražděný muž se s pachatelem mohl znát a měli v lese domluvenou schůzku. Zastřelený muž, který se měl živit jako kameraman a velmi rád sportoval, měl mít čtyři střelná poranění hlavy. Jeho dceru vrah zabil jednou ranou do oblasti břicha.

    „Vzhledem ke skutečnosti, že jedním ze zavražděných je dítě, nelze v tomto smyslu poskytovat podrobnější informace. Probíhají standardní úkony trestního řízení, mimo jiné ohledání místa činu, vyhodnocování zajištěných stop, kamerových záznamů a kontroly zájmových objektů s cílem odhalit a dopadnout podezřelou osobu,“ řekl výše uvedenému listu policejní mluvčí Jan Rybanský.

    Případ dvou mrtvých z lesa v pražských Klánovicích policie v sobotu kvalifikovala jako dvojnásobnou vraždu. Potvrdila, že jednou z obětí je dítě. (16. prosince 2023)

    Na místo činu nyní lidé přinášejí květiny či plyšáky jako vzpomínku na malou holčičku. Podle serveru Denik.cz se rodina do Klánovic přestěhovala před několika lety a pocházeli z Mělnicka. Kromě dvouměsíční dcerky měl zavražděný muž se svou ženou ještě syna.

    Případ dvou mrtvých z lesa v pražských Klánovicích policie v sobotu kvalifikovala jako dvojnásobnou vraždu. Potvrdila, že jednou z obětí je dítě. (16. prosince 2023)

    Policisté v noci z pátku na sobotu provedla razii v klánovické ubytovně a prověřovala i hlášení o další střelbě v nedalekých Úvalech, které se nachází tři kilometry od místa činu.

    Web iDNES.cz přinesl svědectví ženy, která v pátek odpoledne slyšela rány z lesa u Klánovic.

    „Přišlo mi to, jako když někdo pouští dělbuchy, ale bylo mi divné, proč by to dělal v lese. Šla jsem dál a viděla jsem, že vedle dubu u lesní cesty stojí kočárek. Musela jsem jít blíž, až z asi třiceti nebo padesáti metrů jsem uviděla ležící mužskou postavu asi dva metry od kočárku,“ popsala žena, která pak policisty navedla na místo činu.

    Fotogalerie