Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Diskuze

    Kdo je Tomáš Ortel, který má dvě nominace ve Slavíkovi? Rasista a xenofob

    Když pořadatelé ankety Český slavík Mattoni 2015 zveřejnili jména těch, kteří se budou v jednotlivých kategoriích ucházet o vítězství, možná někoho překvapilo v české pop music neznámé jméno Tomáše Ortela. Ten je nominován jak jako nejlepší zpěvák, tak se svou skupinou kreativně pojmenovanou Ortel i v kategorii kapel. Že jste o něm neslyšeli? To je možná dobře!
    Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
    Děkujeme za pochopení.
    AJ

    Mě poměrně rozesmál tento názor na Ortel... I když je na něm něco pravdy.. No ale bez nadsázky by to nešlo co?  

    https://www.youtube.com/watch?v=KocaUXxXRJ0&feature=youtu.be

    0 0
    možnosti
    IS

    Pisálek má smysl pro humor. Je to snůžka zaujatých hloupostí. Hrozně me vždy pobaví jak se říká že je rasista který nenávidí cigány. Není na tom nic neobyčejného sám je z poloviny cigán očividně se za to moc nepyšní a to proč? protože nemá byt na co hrdý. Já mu fandím a jsem ráda že se dostal tak daleko.

    0 0
    možnosti
    MM

    Samozrejme ze EXPRES v techto clancich opisuje pouze nejake vety z internetu. Stejne jako redaktori na Lidovkach stejne tak neznaji ani zde smysl a podstatu veci, neznaji ani ORTEL a nevi o cem zpivaji, ale jelikoz musi napsat clanky tak jim zustava pouze to opisovani starych vet stale dokola.

    Jen tak pro zajimavost - Me by zajimalo odkud je ta fotografie s poradim c.4 kde byla focena, kdy a kym byla focena a kdo je na podiu, protoze ORTEL tam neni a to autor clanku dobre vi !!!! 

    Jsou to manipulovatelne, nepravdive fotografie a pokud by se nekdo pridal tak bych sel i do spolecneho podani trestniho oznameni na toho kdo tohle zverejnil !!! Tohle je urazka.

    Dnesni media nemaji nic spolecneho s nezavislosti. O profesionalite se vubec neda bavit.

    0 0
    možnosti
    JD

    Jinak poslední fotka ve vašem tendenčním článku, kde mají opravdoví náckové zdvižené pravice se vůbec netýká kapely Tomáše Ortela, ale foto je je pořízeno na koncertu britské neonacistické kapely Brutal Attack a to dokonce už v roku 2006, kdy jmenovaná kapela navštívila ČR. I takhle se dá dělat novinařina, když chci za každou cenu někoho očernit. To jste v Expresu nějak nezvládli, co? ;-D;-D;-D Dělat blbce z lidí za každou cenu se nevyplácí. Ne všichni jsou tupé ovce [>-][>-][>-] Zde je důkaz že lžete !!!!!! http://www.antifa.cz/content/dalsi-polonahy-vecirek

    0 0
    možnosti
    AB

    Hmmm. Milí pisálkové z Expresu, až vás někdo zažaluje za šíření urážek a lží, tak se z toho opískujete. Fakt by mě zajímalo, kdo tohle financuje.

    0 0
    možnosti
    Foto

    M37i13k45y 20B23a26r15t15á83k

    6. 11. 2015 13:09

    Jiří Hrebenar : Mým názorem je naopak to, že tu lůzu českého národa představujete právě Vy a takoví jako Vy, co se neštítí naši zemi zaprodat komukoli...bohužel, kvůli takovým jako Vy hrozí, že název státu, jako je ČESKÁ REPUBLIKA, naprosto ztratí svůj význam. Jste lidé, co si nevidí na špičku nosu, natož dovedli hledět do možného budoucna, jaký osud nám všem, respektive našim dětem a vnoučatům může vaše bezpáteřnost přinést...pokud se nepletu a vím, že ne, třeba takový Afghánistán býval budhistickou zemí, Pákistán hinduistickou a Libanon křesťanskou zemí a jen díky takovým zvrhlíkům, jako jste vy - multi-kultifilové, jsou tyto země všechny muslimské!!! A Islám se snaží roztahovat dál...díky, ale vaše multi-kulti si strčte za klobouk a pokud se vám nelíbí, že evropské země byly kdysi založeny jako křesťanské a takoví jako Vy nemají nejmenší právo na tomto něco měnit, tak vy se odstěhujte tam, kde vám bude lépe - do muslimských zemí...

    0 0
    možnosti
    JH

    Skvěle napsaný článek. Ortel nepatří do Slavíka a vůbec ne do jakékoli soutěže. Je to rasistická a krajně pravicově skupina vyznávající rasismus, nenávist a islamofobii. 

    Však také poslední počin Tomáše Hnídka známého z neonacistického Conflictu88 je lebka se lvem na čele, což není nic jiného než nepřímé doznání k preferenci bílé rasy a touhy vytvořit novou republiku, kde bude bílá rasa vládnout nad ostatními. 

    Tomáš Hnídek, na matrice přetvořený na Tomáše Ortela, je pohrobkem starých časů Daniela Landy, se kterým sdílí stejný cit k rasismu a extrémismu. Landa, Brichta, ani Tomáš Ortel na veřejnost nepatří, protože představují lůzu českého národa, Takovou černou kaňku, na níž by se mělo raději zapomenout

    0 1
    možnosti
    Foto

    Pisálek tohoto článku není nic jiného, nežli demagogické čuně !!! Patrioty, jako jakým Tomáš Ortel je, nazývají rasisty a xenofoby a za tímto 

    účelem vytrhávají věty písniček z kontextu!!! Jako příklad bych uvedl dnes aktuální a tolik

    propíranou skladbu Mešita...těm hloupějším stačilo předlořit pouze úryvek sloky, kde Tomáš

    zpívá:"...řeknu jen pár vět, nechci multi-kulti svět"!!! A rasista byl na světě!!! Jenže ta sloka má pokračování a v pravdivém celku zní:"...řeknu jen pár vět, 

    nechci multi-kulti svět, KDE NENÁVIST JE CTNOST A VRAŽDA POSLUŠNOST, KDE UKAMENUJOU KLIDNĚ ŽENU TVOU, TAM KDE TRHAVINOU PRAVDU URČUJOU tam roste černej květ s názvem Mohamed !!!

    Já se ptám, co je na tomto textu rasistického ???!!! A tak je to skoro se všemi texty skladeb Tomáše Ortela!!! Takže můj závěr - buď pisálek jednal na něčí příkaz, nebo sám je naprostý

    idiot... a jak již zde někdo psal - ať pisálek ukáže (dle poslední fotografie) prstem na jediného člena kapely Ortel, který by měl přes celou paži vytetovaný "rukáv" !!! Pisálek je obyčejný lhář a demagog - prostě sluníčko... ;-€Rv

    1 1
    možnosti

    Tak za prvé, Ortel není ani rasistická ani xenofobní kapela !, za druhé - poslední fotka není fotka z koncertu Ortel ale z nějakého koncertu anglické fašistické kapely. Ale každopádně je to pro Toma reklama ! Negativní reklama taky reklama ! ;-D Mě je 18 a Ortel je moji nejoblíbenější kapelou - ceswtou do školy, ze školy, při práci - neustále mi hraje Ortel ! Protože zpívají pravdu kterou nikdo nechce slyšet a to je průser dnešní doby. A že nenávidí uprchlíky a cikány ? To je má snad vítatt s otevřenou náručí ? Je k blití co se tady v ČR děje a o EU už vůbec nemluvím ! A jestli někdo je pro to aby sme přijaly uprchlíky tak at si je veme domů !

    Ortel si zaslouží za svou tvorbu být na podiu ! Chtějí totiž pomocí hudby v každém z nás probudit hrdého ČECHA[>-][>-][>-] V Mj. poslechněte si pár písniček Ortelu a pak napište co vám na nich přišlo tak závadného !!! A ted všichni do mě jakej jsem nácek fašoun atd... R^;-)

    1 1
    možnosti

    Opravdu netuším co je tohle za magora, který napsal

    Rv tento článek Rv ? ! !!

     Píše naprosté nesmysly a opravdu nechápu odkud tyto informace vzal, ale zcela jistě nejsou jeho osobní zkušeností ! Tomáš Ortel je jeden z mála lidí, který má oči naprosto otevřené a vidí realitu, která se děje jak v našem státě[>-], tak poislední dobou v celé EvropěEU a světě . . .

    Navíc má v sobě i tolik odvahy, že své názory vyjadřuje nahlas, navzdory neustálé persekuci jeho osoby i jeho skupiny. 

    Nicméně obávám se, že bohužel již brzy, budeme všichni koukat, jak moc velká pravda je v jeho textech . . . . ! ! ! !!:-/

    1 1
    možnosti