Život slaměného vdovce Paroubka: Jak se vypořádává s tím, že mu odešla manželka?

Jiří Paroubek (64) se dnes měl sejít se svou manželkou Petrou (43) a mělo dojít k předání dcery Margarity (7) do otcovy péče. To se ovšem podle informací Expresu (zatím) neuskutečnilo a expremiér dnes trávil další den bez své manželky a dcery.

Jiří Paroubek právě prožívá Českem ostře sledovaný rozchod s manželkou Petrou, podle informací Expresu mu měla Petra Paroubková předat dceru Margaritu, k tomu ovšem (zatím) nedošlo a svůj volný čas tak musel expremiér trávit sám.

Moc mu ale to slaměné vdovství nejde. Bývalý premiér nebude nejspíš domácí typ a bez manželky Petry si trochu neví rady. Ráno totiž vyrazil s taškou plnou prádla do hotelu Apart, ale ubytovávat se nehodlal.

Využil totiž jejich prádelních služeb, snad jakoby u nich doma pračku obsluhovala jen jeho manželka. Expremiér toho měl hodně a prádlo v hotelu nechal, nejspíš si ho vyzvedne až druhý den.

Jiří Paroubek si nese svoje věci do prádelny.

Poté, co bylo o oblečení postaráno, si zaskočil na oběd do veganské restaurace, jelikož se stále udržuje ve formě a nechce nabrat už jednou shozená kila.

Přitom lehký zdravý oběd se dá zvládnout i doma, ale dá rozum, že většina mužů se raději nechá obsloužit, než aby trávili čas nákupem a poté stáním u sporáku.

Tak sem si Paroubek zašel, nese si veganské jídlo ještě domů?

Z veganské restaurace si expremiér odnesl ještě další lehkou porci domů.

Jiří Paroubek je v klidu a pohodě.

Na zbytek dne osamoceného Jiřího Paroubka, který stále věří v manželčin návrat domů, se podívejte v galerii pod článkem.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 15:53 neděle 25. června 2017. Anketa je uzavřena.

  • 50
  • 28
  • 18
  • 17
  • 16
  • 12