Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Takhle vypadal Epsteinův ostrov: Svatyně hrůzy i touha vybudovat oplodňovací továrnu!

    Zesnulý finančník a pedofil Jeffrey Epstein (†66) se na svém soukromém ostrově, kam zval na velkolepé večírky světové celebrity či politiky, dopouštěl neskutečných zvěrstev. Nezletilé dívky měl nabízet k prostituci. Vybudoval na něm také zvláštní svatyni a měl mít i plán nezletilé oplodňovat a rozšířit tak světovou populaci o svoji DNA. Jak to na ostrově vypadalo, kdo je jeho novým majitelem a co s ním teď bude? Dozvíte se v článku.

    Případu Jeffreyho Epsteina se dostalo další pozornosti po odtajnění spisů, které obsahují jména známých osobností, jež byly s finančníkem v kontaktu. Zazněla jména jako Bill Clinton či Stephen Hawking. Dohromady obsahují spisy 200 jmenovaných osob, některé z nich mohou čelit obvinění, další mohou v případu známého pedofila figurovat třeba jako svědci.

    Nejznámějším návštěvníkem ostrova Jeffreyho Epsteina je britský princ Andrew, který měl už v Epsteinově bytě osahávat dívku, dál byl například obviněn ze zneužití nezletilé. Na soukromém Epsteinově ostrově měly být ale zneužity desítky nezletilých, které měl Epstein pronajímat celebritám k prostituci.

    Little Saint James je soukromý ostrov na Panenských ostrovech, kvůli případu se mu také přezdívá jako Ostrov pedofilů. Epstein koupil ostrov v Karibiku v přepočtu asi za 180 milionu korun přejmenoval na Little St. Jeff.

    Pracovalo na něm 70 zaměstnanců. Ostrov disponoval čtyřmi vilami pro hosty, knihovnou, kinem, lázněmi, soukromým letištěm či rozsáhlými bazény. Na ostrově se také nacházela jakási svatyně, modro-zlatá budova krabicového tvaru, ke které vedly schody a obestupovaly ji mohutné palmy.

    Pořádaly se v budově orgie?

    Epstein přikoupil Little St. James k většímu přilehlému ostrovu Great St. James, který koupil za 509 milionů korun.

    Finančník měl mít podle různých zdrojů v plánu dokonce oplodňovat mladé dívky, aby tak rozšířil světovou populaci o svoji DNA. Dle spisu se jedna z dívek pokoušela po prožité hrůze z ostrova uplavat, ale zaměstnanci ji chytili a sebrali jí pas. Epstein se v roce 2008 k organizování prostituce nezletilých přiznal.

    „Několikrát jsem viděl Epsteina nastoupit do svého soukromého tryskáče s dětmi ženského pohlaví,“ uvedl bývalý dispečer letového provozu na letišti.

    Epsteinův soukromý letoun, který proslul jako tzv. Lolita Express

    Jeffreymu Epsteinovi hrozilo za jeho činy 45 let za mřížemi, ještě, než stihl proběhnout soud, jej však našli mrtvého ve vězení. Oba ostrovy koupil jen nedávno podnikatel Stephen Deckoff. Utratil za ně v přepočtu za 1,3 miliardy korun. Na ostrovech plánuje vybudovat luxusní letovisko pro turisty, které otevře už příští rok.

    Fotogalerie