Šéf Slavie Tvrdík znovu vyděsil fanoušky: S*át na rakovinu, napsal z nemocnice

Dlouhé měsíce bojoval s rakovinou, nakonec se mu povedlo útok zákeřné nemoci odrazit. Šéf fotbalové Slavie Jaroslav Tvrdík ale už tehdy avizoval, že tím jeho boj zdaleka nekončí. Teď svoje sledující zničehonic zaskočil na Twitteru. Zveřejnil fotografii z nemocnice a znovu nemoc zmínil.

„Fuck cancer,“ napsal někdejší ministr obrany na sociální síť, skrze kterou komunikuje s fanoušky. Do toho fotka s kanylou a varování před radioaktivním zářením na dveřích ordinace.

V desítkách lidí na profilu Jaroslava Tvrdíka to hrklo. Co když se zákeřná rakovina vrátila? Vzkazy podpory mu začali posílat nejen fanoušci sešívaných, ozval se třeba i europoslanec Tomáš Zdechovský či komentátor Jaroslav Svěcený.

Situace ale tak závažná naštěstí není. PET, které sám Tvrdík zmiňuje, je totiž preventivním vyšetřením onkologických pacientů, jež má za cíl zjistit, zda se v těle nenachází nový nádor, zkrátka zda se nemoc nevrátila.

Nejslavnější český funkcionář, který kvůli boji se zákeřnou nemocí odložil i svatbu dcery s gólmanem Slavie Ondřejem Kolářem, ostatně už před časem avizoval, že na nejrůznější vyšetření si bude muset zvyknout.

„Onkologickým pacientem zůstávám, budu chodit každé tři týdny na specializovaná vyšetření ještě mnoho let. Potýkám se s následky radioterapie, měl jsem radioterapii krku a obličeje, je to pro mě dost nepříjemné a bolestivé. Pokud tento stav ale setrvá, je to daň za život a dá se to vydržet,“ uvedl Tvrdík v rozhovoru s Davidem Ocetníkem, předsedou Odboru přátel Slavie a odbočky AREA 114.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:16 středa 28. června 2023. Anketa je uzavřena.

  • 75
  • 14
  • 10
  • 9
  • 6
  • 5