Doba je zlá a lidé nejsou: Ministr Bartoš shání šéfa garáží ministerstva na Facebooku

Zavadit dnes o šikovné lidi, kteří chtějí pracovat, to není jen tak! Svoje o tom ví i ministr pro místní rozvoj a šéf Pirátů Ivan Bartoš. Do svého resortu proto hledá posilu i na sociálních sítích, kromě toho, že garážmistra poptává ministerstvo také oficiální cestou na svých webových stránkách.

„Hledáme pro Ministerstvo pro místní rozvoj šikovného člověka. Správa ministerstva zahrnuje širokou škálu povinností jako třeba starost o vozový park, péči o chod samotné budovy a koordinaci technických pracovníků,“ informoval na svém facebookovém profilu šéf Pirátů Ivan Bartoš

„Pokud se toho nebojíte, hledáme právě vás. To vše možná zní jako pořádná výzva, ale nezapomínejte na tu hlavní: občas budete pracovat se mnou,“ doplnil ministr pro místní rozvoj, který doufá, že se teď s vhodnými adepty roztrhne pytel.

Na co se nový garážmistr může těšit? „Odměňování v 15. platové třídě (tarifní plat od 36 200 Kč do 53 650 Kč podle délky vaší praxe), příplatek za vedení (11 000 Kč) a osobní příplatek na základě vašeho individuálního výkonu,“ stojí v inzerátu.

„Co očekáváme? Dosažené vzdělání v magisterském studijním programu, způsobilost mít přístup k utajovaným informacím stupně utajení Vyhrazené (lze získat dodatečně) a výkon služby v oborech 4. Hospodaření s majetkem státu a jeho privatizace a 37. Veřejné investování a zadávání veřejných zakázek,“ doplnilo ministerstvo.

Soudě podle diskuze pod Bartošovým statusem, nevypadá to, že by se za ním do garáží hrnuly davy. Nezbývá než doufat, že i tak vhodného adepta do srpna, kdy je očekávaný nástup, nakonec najde.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 17:04 neděle 9. října 2022. Anketa je uzavřena.

  • 140
  • 12
  • 11
  • 4
  • 4
  • 2