Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Dnes je poslední šance získat iDNES Premium na tři měsíce za pouhou korunu

    Získejte iDNES Premium na 3 měsíce za 1 Kč. | foto: Expres

    Složitá doba obrací naše životy naruby. Nemůžeme chodit do společnosti, za kulturou ani za sportem; většina kontaktů se přesunula do online světa k počítačům. Klub iDNES Premium na tyto těžké časy připravil atraktivní obsah a také výraznou slevu. Za nováčky zaplatí dva měsíce členství společnost Strabag, čtvrtletní předplatné tak získají za pouhou korunu.

    iDNES Premium, to je především spousta dobrého čtení. Členové získají přístup k prémiovým článkům na Expres.cz, iDNES.cz, Lidovky.cz i k digitální verzi novin a časopisů z vydavatelství MAFRA podle vlastního výběru. Je toho však ještě mnohem víc.

    Co chystáme na příští měsíce

    I v nelehkých časech bojů s nakažlivou nemocí chceme o Vánocích obdarovat své blízké. S výběrem pomohou spotřebitelské testy, které mají na stránkách iDNES.cz dlouhou tradici a nyní se logicky zaměří na tipy na dárky.

    Dárky bude rozdávat také iDNES Premium. Hodnotné ceny v řádu tisíců korun budete mít možnost vyhrát každý prosincový den. Ke speciálu Zdraví na iDNES.cz připravujeme zdravotní výhody a benefity, k nimž budou mít přístup pouze členové iDNES Premium.

    Jste fanoušci lyžování? I pro vás chystáme sjezdařské nabídky, které jinde nenajdete. Účastnit se můžete také soutěží s fotbalovou reprezentací a jednotlivými kluby nebo budete mít možnost exkluzivní noční prohlídky pražské zoo s průvodcem, hned jak to bude možné.

    I teď najdete na Premiu spoustu zajímavého

    Stačí zaplatit pouhou 1 Kč a můžete si už nyní přečíst skvělé prémiové články.

    Od listopadu bude v prémiové sekci na Lidovky.cz vycházet seriál Bílá hora – Mýty a fakta. Navazujeme na úspěšný cyklus Husité – Mýty a fakta, popis událostí kolem jedné z nejtemnějších událostí českých dějin exkluzivně zprostředkuje renomovaný historik a znalec 17. století, profesor Jaroslav Čechura.

    Co čtenáře v poslední době zaujalo? Například návod, ve kterém praktičtí lékaři radí, jak vyležet „lehký covid“. Právník vám také radí, co dělat, když je kvůli pandemii ohrožené shromáždění vlastníků. Zajímavý je rozhodně také rozhovor s lékařem Davidem Sedmerou, který říká, že po čtyřicítce žijeme na vypůjčený čas. Dále si můžete přečíst, proč fungují opatření proti koronaviru u Němců a spoustu dalších článků.

    Kdo dává přednost knihám, může si poslechnout audioknížky. V nabídce je například zdarma první díl Přemyslovské epopeje od Vlastimila Vondrušky. Od stejného autora nabízíme také detektivku z rudolfínské Prahy Bratrstvo křišťálu. Řadu dalších audioknih nabízíme s výraznou slevou jako trilogii Pán prstenů či Nesnesitelnou lehkost bytí od Kundery, kterou namluvil Jiří Bartoška.

    Tím výčet zábavy v nabídce prémiového klubu nekončí, v sekci Zábava jsou ke zhlédnutí zdarma filmy, příznivci populárního seriálu Slunečná získají možnost zhlédnout zdarma jeden předpremiérový díl. Fanoušci fotbalové Sparty teď mohou také získat podepsané dresy Bořka Dočkala a Ladislava Krejčího.

    Výhody členství v klubu iDNES Premium teď můžete prozkoumat a vyzkoušet po dobu čtvrt roku za pouhou 1 Kč. Strabag, jedna z největších stavebních společnosti v Česku, uhradí dva měsíce členství za vás. Podmínkou je, že jste zatím nikdy za iDNES Premium neplatili. Pak stačí kliknout na zlaté tlačítko.

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 8:52 sobota 20. února 2021. Anketa je uzavřena.

    • Super
      12
    • Haha
      12
    • Trapas
      12
    • Tvl
      11
    • Cože
      10
    • Sladký
      10
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...