Heroinová Tereza drze sepsula právníka: Dochází mi trpělivost, koukejte mě dostat ven!

Představuje pro ni naději na svobodu, s jeho prací ale evidentně spokojena není. Češka Tereza Hlůšková, která v Pákistánu pyká za pokus o pašování několika kilogramů heroinu, začala ostře pálit do vlastního právníka. V SMS zprávě mu jasně napsala, že je sice tolerantní, ale už jí pomalu dochází trpělivost!

Už dlouhý rok a půl tráví Tereza Hlůšková po pákistánských kriminálech. Za to, že se v lednu loňského roku pokusila ze země vyvézt devět kilogramů heroinu, strávila nejprve rok ve vazbě, aby pak letos v březnu vyfasovala trest osm let a osm měsíců.

Verdikt ale není finální, odsouzená pašeračka teď bude bojovat v odvolacím řízení. Její budoucnost tak leží na bedrech právníka, jenže s jeho výkonností zjevně úplně spokojena není. Naznačuje to SMS zpráva, kterou mu poslala a jejíž obsah zveřejnil Blesk.cz.

„Jsem velmi tolerantní dívka, ale už nezkoušejte moji trpělivost,“ vypálila Tereza ostře na svého právního zástupce.

Tereza Hlůšková v doprovodu policejní eskorty

Jak se zdá, mladé Češce dochází v kriminálu Kot Lakhpat nervy. Ze všeho nejvíce ji vadí podmínky, které tam panují. Ostatně nedávno jsme vás informovali o tom, že musela být hospitalizována kvůli otravě vězeňskou stravou.

„Tohle letní období ještě strávím v Pákistánu. Ale to další, to už těmhle horkům čelit nehodlám. Koukejte, aby bylo vše zařízené rychle a hladce,“ napsala poněkud drze Tereza.

Na závěr ale pašeračka přece jen dodala právníkovi do snahy vysekat ji z kriminálu podporu. „Doufám, že pro mě uděláte to nejlepší. Věřím ve vás,“ napsala mu.

Tereza Hlůšková od svého zadržení tvrdí, že je nevinná. O drogách v kufru prý neměla tušení a do muslimské země si podle svých slov jezdila vydělávat modelingem.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 13:37 pondělí 18. listopadu 2019. Anketa je uzavřena.

  • 198
  • 44
  • 27
  • 23
  • 22
  • 18