Heil Trump! Moderátorka na sjezdu republikánů předvedla nacistický pozdrav

Moderátorka a politická komentátorka Laura Ingraham na republikánském sjezdu v Clevelandu po svém proslovu na podporu Donalda Trumpa zdravila publikum, ovšem tak nešťastně, že z gesta vzniklo hajlování.

Laura Ingraham se postarala o poprask na sociálních sítích kvůli gestu, kterým se loučila s publikem poté, co dohovořila na sjezdu amerických republikánů. Mluvila o svojí podpoře Donalda Trumpa, který v úterý získal nominaci na prezidentského kandidáta, pak chtěla na publiku zamávat, jenže to udělala s nataženou pravačkou.

via GIPHY

Na sociálních sítích se strhla vášnivá diskuze, jestli to udělala schválně, nebo jestli šlo o přehmat.

Sama Laura Ingraham svůj trapas nijak nekomentovala, jen na Twitteru sdílela koláž s Hillary Clinton zachycenou se stejným gestem, které měl tak rád nacistický vůdce Adolf Hitler.

Za posledních několik dní to není jediný trapas, který doprovází kandidaturu realitního magnáta a miliardáře Trumpa.

Schytala to i jeho žena, která na republikánském sjezdu promluvila o tom, jak je její manžel skvělým kandidátem na prezidenta USA, je správným vzorem pro mládež a zastupuje všechny Američany bez ohledu na víru, bohatství či barvu kůže.

Na tom by nebylo nic špatného, jenže to by nesměla vykrást řeč Michelle Obama z roku 2008. Prostě trapas!

Nicméně Trumpa to nijak nerozházelo a ve čtvrtek na sjezdu v Clevelandu oficiálně přijal republikánskou nominaci na prezidenta USA. „Musíme ukázat celému světu, že Amerika je zpět,“ prohlásil Trump.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 8:08 sobota 19. listopadu 2016. Anketa je uzavřena.

  • 20
  • 18
  • 17
  • 13
  • 13
  • 11