Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Josefův večer byl velký propadák, diváci Prostřena ho ale srdnatě hájí

    I když si soutěžící myslí, že kamery, trému a časový pres zvládnou, zdaleka ne vždy to jde v Prostřenu hladce. Svoje o tom ví i svéráz Josef, kterému se večer vůbec nepovedl. Zatímco jeho parťáci se po jeho výstupech a zkratech zvednou a s úšklebky odejdou, v divácích našel nečekané spojence.

    „Mladý nechci, vařit neumí a jsou to taktici,“ zhodnotí začátkem týdne svoje kolegy v Prostřenu Josef Pánek. Ani on se ve své kuchyni nijak zvlášť nepředvede, naopak. 

    Dostane 6 bodů a celkem zaslouženě. Ani jedno z avizovaných jídel nedokončí a během vaření i návštěvy hostů několikrát vybuchne a přítomné dámy docela vyděsí.

    Na co sáhne, to se mu nepovede. Stupňující se stres a napětí se na Josefovi dost podepíšou. Není divu, že mu rupnou nervy a už už to bude vypadat, že je po slavnostní večeři. Neusnadní mu to ani jeho spolusoutěžící, kteří v jednu chvíli odejdou z místnosti, kde se večeře u Josefa koná. 

    Neúspěch mu dají v jednu chvíli docela sežrat, ale u televizních diváků si Pepa své příznivce rozhodně našel.

    V úterý se v Prostřenu představí Josef, který bude soutěžící mimo jiné učit metalový řev.

    „Tak se mu holt nepovedl večer. To se může stát každému. Stál jste tady někdo z vás už před kamerami? Z vlastní zkušenosti vám mohu říci, že to opravdu nic moc není. Hlavně je to hodně o stresu. Už by se mělo hlavně hodnotit to, že ti lidé mají vůbec odvahu před ty kamery vystoupit,“ poznamenal jeden z hlasů v diskuzi pod Josefovým profilem na webových stránkách pořadu.

    Jisté je, že si mohl svůj minibyt alespoň uklidit.

    „Souhlasím s vámi. Pouze bych ho za to, že má někdo odvahu vystoupit před kameru, nehodnotil. Bohužel tam chodí antitalenti, kteří o vaření nevědí nic, ale mají zkušenosti před kamerou a pouze si takto dělají reklamu, viz Egor. Jinak Pepovi palec nahoru!“ přidal se další z diváků, který ocenil Josefovu odvahu se do pořadu přihlásit.

    Josef své kolegy z Prostřeno! dost vyděsil a právem si vyvařil minimum bodů a celonárodní ostudu. Poté, co řekl, že končí, navíc budou hodně překvapení, až se s ním zase ve středu sejdou u hostitelky Kayi.

    Při té příležitosti zmínil mladého zpěváka a youtubera Egora, který nenavařil nijak zvlášť, jen si podle mnohých diváků přišel do pořadu udělat promo pro svůj internetový projekt.

    Jak je vidět, po minulém týdnu v uplakaném Prostřenu z jižní Moravy se bude na co dívat i teď. Svoje trumfy totiž nevytáhla Petra, kterou mnozí podezírají z taktizování a neupřímnosti.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 12:00 středa 31. března 2021. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      43
    • Cože
      18
    • Haha
      16
    • Super
      14
    • Tvl
      13
    • Sladký
      9
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...