Souboj prvních dam: Melania v obleku, Biden ukázal svou „americkou Macronovou“

Nadávky, překřikování se, posměšky. První předvolební debata Donalda Trumpa a Joea Bidena byla úplně vše, jenom ne důstojná, což by se na uchazeče o post prezidenta Spojených států slušelo. Snad jen jeden moment lze označit za světlý, to když si oba kohouti přivedli za ruku manželky, a tedy kandidátky na první dámu.

Melanii Trumpovou dobře zná celý svět. Ani tentokrát nezklamala a jistě nahnala svému manželovi plusové body. 

Padesátiletá bývalá modelka a návrhářka šperků vypadala jako vždy stylově. Šaty nechala doma, tentokrát přišla v pruhovaném obleku a na vysokých jehlách.

Zraky všech ale byly tentokrát upřeny hlavně ke druhému pultíku. Tam si někdejší viceprezident Biden (77) přivedl svou dosud neokoukanou manželku Jill. A zabodovala i ona!

Jill Bidenová přišla manžela podpořit v tmavě zelených hedvábných šatech, s nimiž barevně sladila i roušku. Sympatická blondýna si dala pochopitelně záležet i na vlasech a make-upu. 

Kandidáti vytasili v debatě svoje manželky.

Na první pohled jako by z oka vypadla první dáme Francie Brigitte Macronové (67), která je ovšem dobrou přítelkyní Trumpových.

Podobné si obě dámy nejsou jen typově, ale také věkem, Jill Bidenové je 69 let. Manželovi je železnou oporou, svoji jsou už od roku 1977, tedy dlouhých 43 let.

Trump si přivedl za ruku svou Melanii.

Stane se příští první dámou Spojených států Bidenova manželka Jill?

Podle manželek se ale američtí voliči budou rozhodovat sotva. Mezi oběma kandidáty, tedy Trumpem a Bidenem, se očekává v následujících týdnech tvrdý boj. Prezidentské volby jsou naplánovány na úterý 3. listopadu 2020.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:58 čtvrtek 28. ledna 2021. Anketa je uzavřena.

  • 20
  • 18
  • 17
  • 15
  • 15
  • 13