DJ Loutka: Kdo byla jeho přítelkyně, kvůli níž se měl oběsit? A jaké měli plány?

DJ Loutka (†51), který se o víkendu oběsil, po sobě zanechal přítelkyni Magdu Tranžíkovou alias dýdžejku Madelaine. Chodili spolu dva roky a dokonce plánovali rodinu. V jejich vztahu vypadalo všechno v pořádku, důvod jeho sebevraždy tedy zůstává neznámý.

Tělo DJ Loutky, pravým jménem Michala Maudra, se našlo v bytě jeho přítelkyně v pražských Záběhlicích v noci ze soboty na neděli. Hovořilo se o tom, že sebevraždu spáchal kvůli nešťastné lásce. Podivné ale je, že žil už dva roky ve spokojeném vztahu s mladší Magdou.

Magda, která v civilním životě pracuje jako manažerka produkce ve společnosti pořádající koncerty, se s Michalem znala už dlouhou dobu, kdysi dokonce bydlela u jeho bývalé přítelkyně Miluše v její vile na Praze 5. Po jejich rozchodu měla Magda cestu k muzikantovi volnou.

Začali spolu chodit, pak se rozešli, ale předloni se opět dali dohromady a Michal byl prý velmi spokojený. Dokonce začal přemýšlet o dětech, i když v minulosti vždy říkal, že žádné nechce.

Magda s Michalem měli oba vystoupit na festivalu Mácháč, který se koná tento víkend. Zda tam dýdžejka nakonec i přes tuto tragédii dorazí, to se zatím neví.

Ostatní kolegové z branže už svolávají na Michalovu počest rozlučkovou párty.

DJ Loutku znala dobře i manželka Leoše Mareše Monika, která jednu dobu byla jeho sousedkou v Unhošti. Žila tam se svým bývalým přítelem a Michalovým dobrým kamarádem Karlem Šilhanem alias DJ Carlosem Squintem.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:39 úterý 18. prosince 2018. Anketa je uzavřena.

  • 34
  • 25
  • 18
  • 17
  • 15
  • 14