Nerudová v akci: Obytňák za 5 milionů, billboard za 300 tisíc, dobrý pocit za stovku

Podpoříte finančně moji kampaň a pomůžete přinést do funkce prezidenta změnu, láká v rámci crowdfundingové akce Danuše Nerudová, která si předsevzala vybrat od lidí alespoň milion korun. Zatím má více než 685 tisíc, přičemž do konce sbírky zbývá deset dní. Podpořit ji můžete různě. Stačí stovka, za kterou si koupíte „jen“ dobrý pocit, od 150 výše už ukořistíte placky a nálepky, za pět milionů už ale můžete mít obytné auto.

„Jsem nezávislá občanská kandidátka, neopírám se o obrovské zdroje holdingů ani politických stran. Všichni moji sponzoři přispěli nezištně a nemohou za to očekávat žádnou protislužbu. Pokud můžete, staňte se i vy mými dárci,“ říká Danuše Nerudová na webových stránkách Donio.cz, skrze něž by ona spolu se svým týmem ráda vybrala finanční prostředky na svou kampaň.

„Za svou podporu si můžete vybrat i jednu z odměn: drobné dary ve formě triček, mikin, hrníčků, ponožek a dalších věcí. Vyberte si výši příspěvku podle svých možností a dárek podle svých preferencí,“ láká prezidentská kandidátka.

Deset dní před koncem sbírky bylo prostřednictvím crowdfundingové kampaně vybráno 685 tisíc korun z plánovaného milionu. Přispět může každý a podle toho, kolik do Danuše investuje, mu také náleží odměna.

„Podpoříte finančně moji kampaň a pomůžete přinést do funkce prezidenta změnu!“ říká Nerudová o nejlevnějších položkách, kdy za sto korun dostanete „dobrý pocit“.

Za 5 milionů můžete mít obytňák Danuše Nerudové.

Třeba taková „Danušovice“, která, jak už název napovídá, je lihuneprostou tekutinou, jež se hodí nejen před volbami, ale i na oslavu jejich vítěze, už je vyprodaná. Zato obytňák za pět milionů, ten svého majitele ještě nemá.

K dispozici je i deset vstupenek do volebního štábu. Těch se za dvacet tisíc zatím prodalo několik.

Balíček placek Danuše Nerudové může být váš za 150 korun.

„Dostanete od nás místo ve štábu při volebním víkendu a chlebíček s osobním věnováním! Vyhlašování výsledků tak můžete prožít přímo s námi,“ láká tým Nerudové.

„Moc děkuji všem, kdo se mě rozhodnete podpořit. Vážím si toho!“ říká prezidentská kandidátka. Před pár dny se na Instagramu pochlubila tím, jak rychle roste její volební potenciál.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:36 úterý 4. dubna 2023. Anketa je uzavřena.

  • 121
  • 10
  • 8
  • 8
  • 8
  • 1