Dáda Patrasová v péči lékařů: Málem jí ochrnula ruka, musí na elektrošoky!

Českými dětmi zbožňovaná herečka Dáda Patrasová (62) se ne a ne vymanit z těžkého životního období. Poté, co o Vánocích havarovala v opilosti a přišla kvůli tomu o řidičák, se dostavily problémy s rukou. Zašlo to tak daleko, že Dáda musela navštívit lékaře a ten jí nařídil elektroléčbu. Kdyby svou bolavou ruku ale neřešila, mohlo to špatně dopadnout!

Tomu, že má Dáda nejspíše problémy s rukou, nasvědčovaly už fotografie, které v lednu pořídili fotografové Expresu. Na těchto snímcích má herečka modrou ortézu na levé ruce. Je tedy možné, že problémy mohly odstartovat už začátkem roku.

„Začala jsem mít problémy s rukou. Skoro mi ochrnula! Čím dál víc se to zhoršovalo, a tak mi doktor doporučil elektroléčbu. Už to dělá pokroky a začíná se to hýbat,“ svěřila se Patrasová týdeníku Sedmička.

Patrasová teď dojíždí třikrát týdně do nemocnice. Do ruky jsou jí pouštěny slabé elektrošoky a podle oblíbené herečky léčba zabírá.

„Mám radost z výsledků, opravdu je to teď mnohem lepší,“ pochvaluje si Patrasová.

Fotografie z ledna tohoto roku. Levou ruku oblíbené herečky už zdobila ortéza.

Podle lékařů za blíže nespecifikované zranění může více faktorů. Jedním z nich je například stres. S tím Dáda souhlasí.

„Poslední roky jsem toho zlého prožila až nad hlavu. Věřím a doufám, že už je to za mnou, a chci se soustředit především na svoji práci,“ uzavřela Patrasová, která objíždí republiku se zájezdovým představením pro nejmenší.

Nezbývá než doufat, že se Dáda bude stresovým situacím obloukem vyhýbat a její ruka bude zase jako nová.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:59 sobota 29. června 2019. Anketa je uzavřena.

  • 24
  • 23
  • 15
  • 13
  • 13
  • 13