Češi očima cizinců: Jak si vedeme ve vztazích?

Jak nás vidí cizinci, co se týká vztahů? Odpovědi se snažili dopátrat na Stream.cz, kde vyzpovídali několik cizinců různého věku, kteří alespoň jednou za život randili s Čechem či Češkou. A výsledek? Českým ženám chybí hlavně sebevědomí. A čeští kluci? Jsou lakomí, sobečtí v posteli a neváží si svých žen. Pánové, raději nečtěte dál, pokud jste spokojení tam, kde jste, a nehodláte na sobě nic měnit.

„Milovala jsem svého českého přítele. Dobře vypadal a byl vtipný. Ale! Byl velmi neuctivý a očekával, že budu platit svou polovinu útraty v restauraci. Někdy mě dokonce žádal, abych to zatáhla celé, protože on šetřil,“ sdílí zkušenost jedna z dotazovaných žen ve věku kolem třiceti let.

„Jednou mě dokonce požádal, aby zaplatila část jeho nájmu, když jsem za ním přijela na návštěvu, a to jsem tam byla jen dva měsíce,“ pokračuje cizinka, která sama tvrdí, že by nic podobného po svém příteli nežádala.

Já se o svého muže vždy ráda postarám, ale placení v restauraci má být přece zodpovědnost muže,“ myslí si Indka, která takové chování považuje za neslušnost a neznalost etikety. Pochopitelně čeští muži se hádají a svádí to na nízkou životní úroveň v zemi. Ženy, které očekávají takovou péči, pak označují za zlatokopky.

Jindy jsme šli například po ulici, on se otočil za nějakou holkou a poznamenal, že má větší prsa než já a že by po ní skočil,“ zmiňuje cizinka další nepříjemnou zkušenost a nedokáže pochopit, jak je možné, že její přítel nejenže poukazuje na poprsí jiné ženy, ale navíc zmiňuje, že by se nebránil sexu s ní.

Sex s Čechem? Noční můra. Chtěl po mně experimenty, což se mi nelíbilo, a říkal mi, že nejsem dost dobrá. Kupodivu ostatní partneři byli spokojení,“ komentuje intimní zkušenosti mladá cizinka a raději by se dalšímu kontaktu s českým mužem vyhnula.

„Líbání s Čechem bylo trochu nudné, protože se zřejmě bál políbit mě pořádně. A v posteli? Moc sobecký. Nechci to rozmazávat, ale Indové jsou prostě lepší,“ shrnula Indka postelové dovednosti Čechů a povšechně má pocit, že očekávají od svých žen víc, než sami nabízí.

Podobnou zkušenost potom sdílela i žena kolem padesátky, která sice považovala svého českého přítele za dobrosrdečného, ale v posteli preferuje Brity a Australany, kteří se podle jejích slov nestarají jen o sebe.

A jak vnímají muži ze zahraničí české ženy? Těžko říct, zda to ukazuje spíš na to, že muži se mnohdy dokážou víc povznést a neupínat se jen na špatné zkušenosti, nebo zda jsou Češky opravdu tak skvělé partnerky...

České ženy jsou věrné a upřímné. V posteli nejsou tak divoké jako Brazilky, ale snaží se, aby byl muž spokojený. Jsou opravdu dobré partnerky a Češi by si jich měli víc vážit,“ nešetří chválou mladý Brazilec, byť je z domoviny zvyklý na větší divočinu. 

Neustále vypadají sexy, dokonce i když doma uklízí. Bohužel mají velmi nízké sebevědomí,“ myslí si mladý cizinec.

Další se k němu přidává a varuje Čechy, aby se o své partnerky lépe starali. Myslím, že jsou vychovávané k tomu, aby byly pokorné. Bohužel jsou někdy až příliš, což může být na škodu. Když se o své ženy nebudete lépe starat, ty hezké vám utečou za cizinci!

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 4:37 pondělí 24. prosince 2018. Anketa je uzavřena.

  • 29
  • 18
  • 9
  • 8
  • 6
  • 6