Zástupy lidí a vyskládané rakve: Blízcí se loučili s rodinou, která zemřela na přejezdu

Na krizovém přejezdu bez závor se srazili s vlakem a neměli šanci přežít. Se čtyřčlennou rodinou, Danielem (†47), Veronikou (†32) a jejich dvěma dcerkami, se včera ve Dvoře Králové nad Labem naposledy rozloučili všichni blízcí. A pohřeb to byl mimořádně silný, jen málokdo dokázal nad čtyřmi vyskládanými rakvemi zadržet pláč.

Předminulou neděli došlo na nepřehledném přejezdu v Černožicích na Královéhradecku k obří tragédii. Osobní auto, ve kterém v tu chvíli seděl Daniel, jeho manželka Veronika a jejich dvě dcery, smetl vlak. 

Vláčel ho dlouhých 300 metrů, rodina neměla šanci přežít. Příčinu nehody teď řeší policie.

V úterý se s oběťmi tragédie přišli rozloučit pozůstalí i přátelé, pohřeb se konal v Husitském sboru ve Dvoře Králové nad Labem.

Byl o něj velký zájem, zároveň ale bylo cítit, že nejbližší rodina chce mít celou smutnou událost rychle za sebou.

Daniel, Veronika a jejich dcerky měli v úterý pohřeb.

Podle Blesku trval celý smuteční obřad jen půl hodiny, během té se zahrálo pár písní a slovo si vzala pouze jedna z blízkých.

„Odešla šťastná rodinka, maminka Veronika, tatínek Daniel a jejich dcerky. Rodiče jim šli příkladem, holky jim zase dělaly radost. Odešli spolu a spolu navždy zůstanou,“ prohlásila na adresu zemřelých.

Rodina, jejíž auto se na přejezdu v Černožicích srazilo s vlakem, měla pohřeb.

Smuteční hosté jen těžko zadržovali pláč, a to hlavně při pohledu na vyskládané rakve. Dvě z nich byly bílé, ty patřily oběma dcerám, po stranách pak byly hnědé rakve rodičů. 

Rodina si vzhledem k tomu, o jak citlivý případ jde, nepřála ani kondolence.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:15 čtvrtek 21. listopadu 2019. Anketa je uzavřena.

  • 155
  • 26
  • 25
  • 24
  • 20
  • 19