Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Centrum zlepšování schopností? Kam se hrabe CML v seriálu Návštěvníci

    Centrum zlepšování schopností je plné rozesmátých lidí, kteří „šíří pozitivitu“. | foto: Facebook

    V době pandemie koronaviru se vyrojila celá řada nejrůznějších skupin a organizací, které vám mají pomoci a zlepšit kvalitu života. Jdou na to různě. Od ezoterických povídánek přes osobní růst až po „šíření pozitivity“, pochopitelně ne té covidové. Helena Houdová by se měla mít na pozoru, konkurence nikdy nespí!

    „Kdo jsme? Lidé, co hledali cestu, jak pomáhat lidem. Lidé, co vědí, co je jejich účel a jsou si za tím. Lidé, co se rádi smějí, ale nebojí se vytáhnout si i rukávy a tvrdě pracovat. Těšíme se na vás v našem centru,“ lákají zástupci Centra zlepšování schopností (CZS) na Facebooku.

    Centrální mozek lidstva, superpočítač v českém sci-fi seriálu Návštěvníci, to sice není, ale i tak slibuje hotové zázraky.

    „Pomáháme lidem zlepšit jejich život a využít naplno svůj potenciál. Nabízíme osobní konzultace, kurzy na zlepšení života a semináře. Pojď se s námi zlepšit i ty!“ vybízejí na sociální síti, kde nyní promují hlavně online kurzy. 

    V době pandemie koronaviru moc oveček do přednáškových sálů nezískáte a nenalákáte je na catering v čele s rudou bábovkou, která má předznamenat vaši zářnou budoucnost. Na své internetové stránky si pak Centrum zlepšování schopností umístilo i rubriku: Reference, kdybyste náhodou váhali. Skýtá hodně zajímavé informace a postřehy.

    „Tímto kurzem jsem si uvědomila, jak je důležité se umět v životě správně učit. Informace, které jsem se dozvěděla mi rozšířily obzory a posunuly mě v životě dál. Za sebe se cítím schopnější v oblasti studia a rozpoznávání falešných informací,“ svěřila se Verča H., která má za sebou „překvapivě“ kurz „Jak se správně učit“.

    „Když jsem řekl něco, co mě trápilo, strašně se mi ulevilo. Díky tomu jsem si uvědomil, že dělám hodně věcí jinak, jinak se chovám skrz bývalé zkušenosti. Pomohlo mi to hodně se posunout, ustanovit si cíle do budoucna, ujasnit si priority a cíle, které bych chtěl dosáhnout. Začal jsem být více trpělivý, soběstačný a snažím se motivovat do všeho, co dělám,“ nechal se slyšet Honza, který byl v centru na osobní konzultaci.

    „Zjistil jsem, jak si udělat pořádek ve věcech, které musím udělat, a naplánoval si postup ke splnění všech bodů, což mi dodává jistotu a klid,“ přisadil si David D, který absolvoval „konzultaci na stres“.

    I když CZS láká na přednášky a kurzy zdarma, zdarma to jeho lektoři a koučové samozřejmě nedělají. 

    Například za online seminář „Jak získat zákazníky díky sociálním sítím“ zaplatíte 300 korun. Za ně dostanete přístup na online seminář, který si můžete pustit kdykoliv online. Za 1500 korun získáte i „jedinečnou osobní konzultaci s Rudym nebo Verčou, kde se konkrétně podívají na vaše sociální sítě a nastaví je tak, aby prodávaly“.

    A to se vyplatí! CZS by se v každém případě vyplatilo najmout někoho na český jazyk a pravopis, aby jejich stránky nebyly plné chyb...

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 14:37 sobota 14. srpna 2021. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      29
    • Trapas
      9
    • Tvl
      3
    • Super
      2
    • Cože
      2
    • Sladký
      2
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...