Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Šokující detaily vraždy: Do sudu s kyselinou ji hodil ještě živou! Před smrtí prožila strašné peklo

    Andreu měl exmanžel nechat rozpustit v kyselině. Otřesný případ otřásá celým Slovenskem! | foto: Koláž Expresu

    Slovenskem otřásá brutální vražda dvojnásobné maminky Andrey Vlčekové (†34). Kriminalisté měli najít v domě jejího exmanžela sud s kyselinou, který obsahoval právě Andreiny ostatky. Před smrtí měla prožít strašné peklo. Podle sousedů za hrůzostrašným činem možná stála žárlivost! Vesnicí ještě nedávno kolovaly fámy, že si krásná Slovenka nabrnkla exotického milence!

    „Andrejka byla moje kamarádka a vím, že měla s manželem problémy. Když se rozvedli, problémy byly ještě větší. Bože, co je toto za svět,“ řekla pro slovenský web Čas.sk jistá Natália, podle které byla Andrea Vlčeková skvělá matka a její synové ji velmi milovali.

    „Když si představím, že ji brutálně týrali a možná ještě živou ji hodili do kyseliny, je mi špatně,“ dodala Natália.

    Ještě před několika lety přitom měla Andrea život, který jí mnozí záviděli. Provdala se za movitého podnikatele Miroslava. 

    Výrazně starší muž ji zpočátku rozmazloval jako princeznu. Kupoval jí drahé šperky, vozil ji v drahých autech. Láska mezi nimi ale podle sousedů brzy vyprchala.

    „Andrea byla krásná dívka a dobře si to uvědomovala,“ uvedl jeden ze sousedů pro slovenský deník Plus Jeden Deň.

    Soudní spory a blahobyt s milencem v exotice

    Před lety přišel bouřlivý rozvod. Vlčeková dokonce proti exmanželovi svědčila u soudu v případě obvinění z trestné činnosti. 

    Vlček měl poté své bývalé lásce vyhrožovat pomstou a chtěl po ní, aby na něj přepsala svůj majetek. Ona byla proti. Několik týdnů poté, co Miroslava pustili na kauci na svobodu, se po krásné matce dvou dětí slehla zem.

    „Když ho propustili na kauci, bylo nám jasné, co bude následovat,“ řekl slovenskému deníku jeden ze sousedů.

    Po vesnici Bojničky dokonce kolovaly fámy, že si Andrea našla partnera z exotického země a odstěhovala se ze země. 

    „Objevily se fámy, že si s novým partnerem užívá blahobyt někde v exotice,“ svěřil se muž, který Andreu znal.

    Andrea Vlčeková byla mezi kamarádkami velmi oblíbená.

    Nic z toho se ale nepotvrdilo. Ostatky Andrey Vlčekové našli slovenští kriminalisté před několika dny naprostou náhodou. Zrovna prohledávali objekt ve Velkých Ripňanech kvůli jinému případu. Podle televize Markíza měl v tu dobu být na místě i exmanžel Vlčekové Miroslav.

    Vyšetřovatelé si měli všimnout jeho podivného chování a rozhodli se proto, že prohledají zapáchající sud, v němž byla kyselina. V něm pak našli lidské ostatky, které poslali na expertizu. Podle slovenské televize policisté v sudu objevili části zubů, šperky a vlasy.

    „Ze zjištěných stop ze sudu, který obsahoval kyselinu sírovou, se podařilo zajistit stopy, které připomínaly fotokompozity využívané jako bílé plomby,“ uvedl prokurátor Daniel Lipšic.

    „Kyselina nerozpustí všechno, to se potvrdilo i v tomto případě. Dnes se dá prozkoumat i jediný vlas, zub nebo kapka krve,“ řekl bývalý kriminalista Matej Snopko.

    Andreu měl exmanžel nechat rozpustit v kyselině. Otřesný případ otřásá celým Slovenskem!

    Unesli ji před školkou, v sudu zbyly vlasy, zuby a šperky!

    Čtyřiatřicetiletou Andreu Vlčekovou před pěti lety unesli Vojtech Olé, Mladen Despotovski a Jozef Péter, kteří si na matku dvou dětí počkali před mateřskou školou.

    Olé se k činu přiznal a vyfasoval šest let a osm měsíců. Péter byl z vazby propuštěn. Despotovski si trest odpykává, ale za jiný čin.

    Exmanžel Vlček, který měl únos objednat a údajně Andreu před strašlivou smrtí mlátil i řetězem, vyfasoval dvanáct let. Je ale pravděpodobné, že případ bude znovu obnoven a dočká se mnohem tvrdšího trestu.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 11:31 úterý 11. ledna 2022. Anketa je uzavřena.

    • Tvl
      144
    • Cože
      26
    • Haha
      21
    • Sladký
      17
    • Super
      13
    • Trapas
      11
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...