Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Hlasujte v anketě o nej fotku Aleny Schillerové: Které by slušel honosný zlatý rám?

    Vzpomínky na léta v křesle ministryně financí a moře krásných fotek, ty už Aleně Schillerové nikdo nevezme. | foto: Koláž Expres.cz

    Dva miliony korun za propagaci Ministerstva financí. Je to hodně, nebo málo? Zlí jazykové tvrdí, že vyhodit tolik peněz za líbivý obrázek na sociálních sítích je zhůvěřilost, zvláště v době pandemie. Ti, kteří rádi vidí sklenici spíše poloplnou, poukazují na to, že by bez toho veřejnost ani nevěděla, kolik toho Alena Schillerová (ANO) stihla. Že si za svou supervýkonnost přece jen zaslouží hezkou památku z eráru.

    Z toho, kolik toho Alena Schillerová stihla, se normálnímu smrtelníkovi musí zatočit nutně hlava! A to na sociálních sítích, které měly pomoci propagaci Ministerstva financí, rozhodně nejsou všechny snímky, jež fotograf pořídil. 

    Probíráte-li se momentkami, jimiž se ministryně financí v uplynulých letech prezentovala, je namístě je pro větší pořádek rozdělit do kategorií. A těch je opravdu požehnaně.

    1. Kostýmkové

    U těchto snímků moc prostoru pro vlastní nápad a invenci není, přece jen se jimi musíte prezentovat coby člen vlády a nemůžete si dovolit žádné výstřelky. Bývalá ministryně se proto rozhodla jít štěstí naproti a šlápla do pedálů, co se účesů a barvy vlasů týče, dávala si hodně záležet i na výběrů outfitů. 

    Zátiší s Milošem Zemanem

    2. Pracovní pauza

    Další kategorie volně navazuje na tu předchozí, už ale není tolik formální a dovoluje trochu se odvázat. Schillerová se po konzultaci s odborníky zjevně rozhodla akcentovat romantické stránky své duše, a tak má v portfoliu mnoho fotek, kdy pózuje na lavičce, dívá se zasněně nebo zamyšleně do dáli a společnost jí dělá buď strom, psí víno pnoucí se po budově, či třeba páv, případně divoké kachny.

    Fotky s pávem řešil každý, Alena Schillerová se ale vyfotila i s divokými kachnami!

    3. Akční

    Velmi obsáhlá skupina snímků, kdy člověk nevychází z údivu. Bývalá ministryně tu pózuje v kožené bundě před policejním vozem, jindy před vládním speciálem, v hasičském voze nebo ve výrobním závodě. 

    Alena Schillerová coby hrdinka tuzemské verze Kobry 11

    Při cestách po Česku se podívala na hodně zajímavá místa, a tak nechybí ani fotka ze sklepa plného bochníků sýra nebo plavby po nádrži Nové Mlýny. Tu si ale šéfka státní kasy moc neužívala, soudě podle výrazu a zkřížených nohou. Co si naopak užila náramně, byly tance. 

    Alena Schillerová si užívá plavbu na nádrži Nové Mlýny.

    Neznalý člověk by si řekl, že Schillerová snad byla ministryní všeho, ne pouze financí, protože obsáhla zemědělství, školství, průmysl, a dokonce i vnitro. A ve finále i zahraničí, protože ráda postovala i snímky z cest, obsáhlejší galerii věnovala například portugalskému Lisabonu.

    4. Se zvířátky

    Velmi populární kategorií jsou momentky se zvířaty. Schillerová se nechala zvěčnit s koňmi, kozami, pštrosem, se psem se přetahovala o míček, pomáhala s výlovem rybníka, obdivovala se dravcům. 

    Alena Schillerová se obdivuje koni.

    5. Kouzlo nechtěného

    Dala by se vytvořit i speciální kolonka, kam by spadaly snímky, u nichž se člověk královsky pobaví, i když to nebylo jejich prvotním cílem. 

    Čichám, čichám schodek.

    Třeba ta z vinohradu, kde ministryně pózuje s elektrokolem. Bohužel se tak děje v dlouhé sukni, která se s tímto dopravním prostředkem moc neslučuje.

    Alena Schillerová, vinohrad a elektrokolo

    Patří sem i čichací fotky, kdy Schillerová čichá k růžím a dalším kvetoucím rostlinám, nebo deštníkovky, kdy pózuje s obřím parapletem.

    Materiálu na fotoknihu, respektive cyklus fotoknih, má Alena Schillerová více než dost. Pomůžete jí vybrat ty nejpovedenější, ať za to nemusí nikomu platit?

    Která fotka Aleny Schillerové je nejlepší?

    celkem hlasů: 1173

    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 0:00neděle 13. února 2022. Anketa je uzavřena.

    Akční s autem807
    Kostýmková121
    Na kole101
    Pracovní55
    S kytičkami43
    Akční na lodi23
    S koníkem23

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 18:18 pondělí 6. června 2022. Anketa je uzavřena.

    • Super
      172
    • Trapas
      118
    • Haha
      37
    • Sladký
      23
    • Tvl
      10
    • Cože
      6