Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Detaily krvavého Silvestra ve Varech: Afghánec bodl ženu do srdce, při zatýkání se divil

    Vyrazil se svými kamarády řádně zapít příchod nového roku do Karlových Varů. Pod vlivem alkoholu pak třiadvacetiletý Afghánec zamířil sám do centra města za další zábavou. V jednom z tamních barů si vyhlédl sedmatřicetiletou ženu, kterou pronásledoval až k nedalekému lesu. Tam na ni vytáhl nůž, zasadil jí několik bodných ran do hrudníku a břicha a utekl. Žena přežila jen zázrakem, jedna z ran totiž zasáhla srdce! Cizinec si pak našel další oběť v podobě devatenáctileté dívky, kterou brutálně znásilnil, když byla v bezvědomí. Během zatýkání se pak muž divil, když na něj policisté mířili zbraněmi, a tvrdil, že nic neudělal.

    Řádění třiadvacetiletého Afghánce během silvestrovské noci v Karlových Varech šokovalo českou veřejnost. Podle webu CNN Prima News muž do České republiky přicestoval z Německa 31. prosince se dvěma dalšími kamarády.

    Partička si v lázeňském městě chtěla plnými doušky užít silvestrovskou noc, ale také narozeniny jednoho z mladíků. Ubytovali se v pronajatém bytě a vyrazili společně slavit. Po půlnoci se trojice vracela zpět do bytu, třiadvacetiletý Afghánec ale neměl dost, a tak vyrazil do jednoho z barů.

    V podniku se mladý muž seznámil se sedmatřicetiletou ženou, kterou pak pronásledoval. 

    U kontejnerů na tříděný odpad pak Afghánec vytáhl nůž a několikrát bodl ženu do břicha a hrudníku. Jedna z ran trefila srdce! Policie uvedla, že cizinec chtěl ženu zabít a z místa činu pak utekl.

    Vážně zraněná žena se s vypětím všech sil dostala do několika set metrů vzdálené restaurace, kde upadla do bezvědomí. 

    „Byla v šoku a ze začátku nechtěla volat ani záchranku. Viděli jsme bodné rány,“ popsala pro CNN Prima News jedna ze svědkyň. 

    Afghánec během silvestrovské noci jednu ženu pobodal, druhou znásilnil.

    Pobodanou ženu zachraňovali, Afghánec mezitím znásilňoval druhou oběť

    Zatímco napadené ženě zachraňovali zdravotníci život, o několik desítek metrů dál si Afghánec našel další oběť. Šlo o teprve devatenáctiletou dívku, kterou nejprve napadl a chtěl po ní sex. Když mladá žena během útoku upadla do bezvědomí, pachatel ji znásilnil.

    „Velmi krátce po přijetí druhého oznámení byl v rámci intenzivního pátrání karlovarských policistů podezřelý muž zadržen a podroben orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 1,23 promile,“ řekl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

    Opilý muž si podle policistů po druhém útoku stihl vyměnit oblečení a snažil se uprchnout z města. Policistů se prý bál a tvrdil jim, že nechápe, proč na něj míří zbraněmi, že prý nic neudělal.

    Během víkendu se policistům podařilo zajistit dostatek důkazů a stop, aby Afghánce obvinili z vraždy ve stadiu pokusu a také ze znásilnění. Cizinci nyní hrozí až osmnáctiletý trest.

    Afghánec během silvestrovské noci jednu ženu pobodal, druhou znásilnil.

    Podle posledních zpráv je pobodaná žena ve stabilizovaném stavu a mimo ohrožení života. 

    „Po náročné operaci byla odpojena od dýchacího přístroje,“ informovala mluvčí karlovarské nemocnice Markéta Singerová.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 11:44 středa 4. května 2022. Anketa je uzavřena.

    • Tvl
      155
    • Cože
      44
    • Trapas
      10
    • Sladký
      7
    • Super
      5
    • Haha
      5