náhledy
Makadamové ořechy zlepšují paměť, soustředěnost, zpomalují stárnutí pleti. Neobsahují cholesterol a aktivují organismus k rychlejšímu spalování tuků.
Autor: Profimedia.cz
Jedna lžička kvalitního arašídového másla snižuje riziko cukrovky i srdečních onemocnění. Navíc udržuje svalovou hmotu.
Autor: Profimedia.cz
Ve žloutku jsou důležité vitamíny jako je A, C, D, E a K, plus vápník, železo, zinek, biotin, thiamin, kyselina listová a vitamíny B 6 a 12.
Autor: Profimedia.cz
Kokosový olej přispívá především k snížení tuku na břiše. Déle se tráví, a proto dodává tělu energii postupně.
Autor: Profimedia.cz
Ghee je pročištěné přepuštěné máslo, které se hojně využívá v indické kuchyni. Toto máslo je bohaté na vitaminy rozpustné v tucích A, E a K a obsahuje konjugovanou kyselinu linolovou (CLA), která pomáhá spalovat tuky. Hlavně přes noc.
Autor: Profimedia.cz
Losos je tučná ryba, ale zdravě tučná. Má totiž vysoký obsah omega-3 mastných kyselin, které pomáhají při spalování tuků i při růstu svalů.
Autor: Profimedia.cz
Mandle obsahují rostlinné steroly, které brání vstřebávání cholesterolu ze zažívacího ústrojí.
Autor: Profimedia.cz
Avokádo je něco jako přírodní máslo, které obsahuje mimo jiné draslík, důležitý pro regulaci krevního tlaku. Obsahuje i mononenasycené tuky, které vám pomohou snížit špatný cholesterol.
Autor: Profimedia.cz
Olivový olej obsahuje vysoké množství mono-nenasycených mastných kyselin a vitamínu E. Navíc podporuje metabolismus tuků a napomáhá trávení, je vhodným doplňkem stravy při redukční dietě.
Autor: Profimedia.cz
Lněný olej obsahuje velké množství omega-3 mastných kyselin. Lze ho přidávat do salátového dresingu, ale i do ovesné kaše. Ale pozor, rychle žlukne.
Autor: Profimedia.cz
Hubnout lze i pomocí tučných potravin.
Autor: koláž Expres.cz, Profimedia.cz