náhledy
S těmihle tipy si usnadníte každodenní vaření.
Autor: Giphy
Krém z másla a cukru nejsnadněji vyšleháte, když použijete máslo pokojové teploty.
Autor: Giphy
Česnek nejprve rozdrťte plochou nože...
Autor: Giphy
... a pak už česnek jen pokrájíte na malé kousky.
Autor: Giphy
Vejce na pánvi obrátíte bez poničení jedině tehdy, když jsou bílky už úplně usmažené.
Autor: Giphy
Na krájení cibule si vezměte ostrý nůž.
Autor: Giphy
Hlávkový salát nejjednodušeji nakrájíte tak, že ho naříznete nejprve podélně.
Autor: Giphy
Pokud si nechcete při naklepávání řízků zašpinit kuchyni, položte na maso sáček nebo alobal.
Autor: Giphy
Na rajče si vezměte zoubkovaný nůž a řežte jím jako s pilou.
Autor: Giphy
Těstoviny vařte v osolené vodě 8 minut a v hrnci dost velkém, aby měly prostor, jinak se slepí.
Autor: Giphy
Při strouhání si mrkev opřete o prkýnko a škrábejte odshora dolů.
Autor: Giphy