Unikátní test: Redaktorky Expresu v uzavřené místnosti krájely 3 kila cibule

Ach, ta cibule! Nepostradatelná při vaření, všemu dodá ten potřebný říz, ale nakrájet ji bez jediné slzy, to je nadlidský výkon. Existují sice tipy, jak její slzopudnost omezit, minimálně na drobné štípání ale dojde vždy. Nebo to není tak hrozné? Vzali jsme pár pytlů cibule, nože do rukou, zavřeli se do místnosti bez oken a krájeli. Jak dlouho trvalo, než nám spustila stavidla? A za jak dlouho jsme si na cibulové výpary zvykli? Prozradíme vám jen to, že díky téhle zkušenosti litujeme všechny kuchařky ze závodních jídelen.

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 3:00 středa 25. ledna 2017. Anketa je uzavřena.

  • 31
  • 26
  • 14
  • 10
  • 9
  • 8