náhledy
Blanšírovaní cvrčci na másle s bagetkou.
Autor: Expres.cz
Kouřící drink levandulový.
Autor: Expres.cz
Pomalu pečený medvěd na zelenině a tmavém pivu, bramborové lokše.
Autor: Expres.cz
Žabí stehýnka chutnají jako kuřecí šmrncnuté s rybou.
Autor: Expres.cz
Peprmintový likér „Zelená“ v kostce.
Autor: Expres.cz
Jak naporcovat krokodýla?
Autor: Expres.cz
Satay z krajty na špízku v teriyaki marinádě, batátové pyré.
Autor: Expres.cz
Burger z krokodýla s mango a jalapeňo omáčkou v „crocodile“ bulce.
Autor: Expres.cz
Zophobas (velký moučný červ) na chilli zelenině, macerovaný na rumu Presidente 15 aňos od společnosti RUMAKO.
Autor: Expres.cz
Štír byl podáván macerovaný v rumu Presidente 15 aňos, koriandru, chilli a limetce, podávaný na mladém salátku. Na ten jsme ale odvahu neměli.
Autor: Expres.cz
Jahodový extra hustý shake.
Autor: Expres.cz
Durian aneb Ochutnat, nečichat!
Autor: Expres.cz
Nápoj z cukrové třtiny, ledu a limetky.
Autor: Expres.cz
Medový cupcake.
Autor: Expres.cz
Makronka I Love Plzeň.
Autor: Expres.cz
Raw jahodová zmrzlina.
Autor: Expres.cz
Jak chutná medvěd, krajta nebo krokodýl? Expres testoval extrémní kuchyni.
Autor: Expres.cz