Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Hvězdní hosté na Slavii: Kvitová, Krajčo i Klaus se synem. Ibrahimovič se fotil s fanoušky!

    Václav Klaus starší, po jeho levici jeho syn Václav mladší. | foto: Profimedia.cz

    Fotbalový svátek ve vršovickém Edenu si nenechalo ujít mnoho známých osobností. Odvetný zápas pražské Slavie s věhlasným AC Milán sledovaly na tribunách celebrity, jako například zpěvák Richard Krajčo či věrná slávistka Petra Kvitová. Dorazily ale také osobnosti z politické scény. Nechyběl ministr spravedlnosti Pavel Blažek či exprezident Václav Klaus se svým synem. Legendární kanonýr a ikona milánského velkoklubu Zlatan Ibrahimovič se ve slávistickém svatostánku fotil malými obdivovateli!

    Fotbalová Slavia podruhé během dvou týdnů změřila síly s italským gigantem AC Milán. I tentokrát z toho byla porážka o dva góly a znovu hráli červenobílí většinu zápasu o deseti.

    Zhruba po dvaceti minutách po zásahu VARu dostal velmi přísnou červenou kartu kapitán domácích Tomáš Holeš. Do té doby aktivní Slavia pak od silného soupeře inkasovala rychlé tři branky do konce prvního poločasu a bylo po nadějích.

    Tomáš Holeš opouští hřiště.

    V závěru zápasu udělal fanouškům sešívaných radost alespoň střídající šikula Matěj Jurásek, který povedenou ranou snížil na 1:3. Na vyřazení vršovického klubu z Evropské ligy to ale nemělo žádný vliv.

    „Kouše se to hodně těžko. Připravujete se hodiny u videa na situace jedenáct na jedenáct a pak je všechno jinak. Plán je pryč. V Miláně jsem tu situaci viděl jen v reálu a mluvil trochu v emocích. Pak jsem to viděl na videu a byla to červená. Tady to ani po několikátém záběru nechápu,“ kroutil hlavou po zápase kouč Slavie Jindřich Trpišovský, který se vyloučeného kapitána Holeše před novináři zastával.

    „Holi si kryl balon a byl zády k hráči. Je to složité. Je mi líto, že to totálně zkazí zápas. Nerozumím tomu. Holeš o něm vůbec nevěděl, nešel do skluzu, Calabria mu dal nohu pod nohu. Když to pak zastavíte ve videu v momentě, kdy stojí na noze, tak se rozhodl, jak to rozhodl. Nechápu to, je to proti fotbalu,“ sdělil v pozápasovém rozhovoru pro web iSport.cz trenér domácích.

    Slavia se slavným AC Milán padla doma 1:3.

    Slavii, která proti milánskému AC herně rozhodně nepropadla, přišlo do Edenu podpořit mnoho známých tváří. Nechyběla tradiční fanynka Petra Kvitová, dorazil také zpěvák Richard Krajčo, který jinak fandí ostravskému Baníku.

    Klubový boss Jaroslav Tvrdík se po VIP tribuně promenádoval se spokojeným úsměvem na tváři a skleničkou vína v ruce. Zápas si užil plnými doušky také slávistický srdcař Vladimír Šmicer.

    Jaroslav Tvrdík

    Vladimír Šmicer

    Dorazily ale také osobnosti z politické scény. Fotografové v hledišti zachytili ministra spravedlnosti Pavla Blažka, exprezidenta Václava Klause se svým synem Václavem Klausem mladším. Poslední jmenovaný je velkým fanouškem Bohemky.

    Na Slavii zašel i ministr spravedlnosti Pavel Blažek

    Václav Klaus starší, po jeho levici jeho syn Václav mladší.

    Velký zájem byl v Edenu o fotky s fenomenálním kanonýrem Zlatanem Ibrahimovičem, který platí za legendu AC Milán. Švédský útočník, který loni ukončil kariéru a zamířil pak do klubového vedení, si pozornost mladých fanoušků užíval a nadšeně si s nimi dělal „selfíčka“.

    Zlatan Ibrahimovič se fotí s malými fanoušky.

    Fotogalerie