Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Náhodné setkání, tajná svatba a zkrocení pařmena! Příběh vztahu Nedvěda a jeho ex Nicole

    Generální manažer hokejového nároďáku Petr Nedvěd (52) se zase ukázal jako jeden z největších pařmenů mezi českými sportovci. Bývalý hráč NHL to pořádně rozjel na mejdanu „zlatých hochů“ v centru Prahy. Fotografové Expresu ho vyfotili během laškování s výrazně mladšími servírkami a objevily se také snímky, na kterých si Nedvěd vede po ulici sexy blondýnu, s níž pak zachází do domu. Novináři upozorňovali na fakt, že nejde o Nedvědovu manželku Nicole (29). Ta se pak ozvala, že s Petrem už nějakou dobu netvoří pár. Není tomu přitom dlouho, co se zdálo, že se Nedvěd po boku mladé modelky konečně usadil. Na první pohled to vypadalo, že pařby a balení neznámých žen vyměnil za klidný rodinný život. Dlouho mu tato proměna ale nevydržela.

    Bujaré oslavy českých hokejistů, kteří po 14 letech získali zlatou medaili na mistrovství světa, odstartovaly v neděli večer po vyhraném finále proti Švýcarům. Největší mejdan se ale uskutečnil v noci z pondělí na neděli, kdy „zlatí hoši“ vymetli několik podniků v centru Prahy.

    Společně s hráči pařil také bývalý skvělý útočník a dnes manažer národního týmu Petr Nedvěd. Toho fotografové Expresu zachytili během laškování s mladými servírkami v restauraci Střídačka.

    Petr Nedvěd
    Petr Nedvěd
    Petr Nedvěd

    Deník Blesk pak zveřejnil fotografie, na kterých si Nedvěd vede neznámou krásku po ulici a společně pak zachází do domu. Mnozí dělali z Nedvěda nevěrníka, pak se ale ozvala jeho mladá manželka Nicole, která na Instagramu uvedla věci na pravou míru.

    „Všem děkuji za podporu, opravdu jsem nečekala tolik zpráv. Ale s Petrem už nějakou dobu netvoříme pár, takže je to svobodný člověk,“ napsala Nicole na svém profilu.

    Své k tomu pak řekl i sám Nedvěd.

    „S Nicole jsme už rozvedení, je to půl roku. Nežijeme spolu už přes rok. Máme střídavou péči týden – týden. Malé budou za chvíli čtyři roky, zvládá to perfektně,“ uvedl pro výše uvedený list Nedvěd, podle kterého Nicole vzala úplně v pohodě i fotografie s cizími ženami.

    Poznali se náhodou. Díky ní se proměnil v zodpovědného otce a večírky odsunul na druhou kolej

    Nedvěd, který měl vždy pověst hokejového playboye, co si užíval pozornost krásných žen, se s Nicol dal dohromady před sedmi lety. To už byl rozveden s modekou Veronikou Vařekovou, s níž byl v manželství pouhé dva roky.

    Svatba Veroniky Vařekové a Petra Nedvěda v roce 2004.

    Setkání s Nicole byla čistá náhoda. Oba navštívili stejnou restauraci v Miami a okamžitě mezi nimi přeskočila jiskra. Postupem času zjistili, že mají spoustu společného a v médiích se objevovaly články, jak mladá modelka vyhlášeného pařmena a nenapravitelného proutníka Nedvěda změnila k lepšímu.

    Bouřlivák, který s hokejovými parťáky mile rád vymetal pražské bary, pravidelně odcházel mezi posledními a minimálně pohledem ocenil každou kolemjdoucí krásku, se rázem proměnil ve vzorného manžela a zodpovědného otce, který měl oči jen pro Nicole a společnou dceru.

    Rodinná idylka bývalého hokejisty Petra Nedvěda: při nákupech došlo i na...

    Na naprosté minimum tehdy Nedvěd omezil večírky a svůj instagramový profil plnil roztomilými snímky s dcerou Naomi, která se pro něj rázem stala největší láskou.

    Po nepovedeném manželství s topmodelkou Veronikou Vařekovou přitom Nedvěd už o žádném vážném vztahu nechtěl ani slyšet. Do Nicole byl ale natolik zamilovaný, že si ji před čtyřmi lety vzal za ženu. Svatba byla tajná. Svou lásku, která jim nakonec bohužel nevydržela, si slíbili jen před nejbližšími.

    Fotogalerie