Měl jsem štěstí, budeme se stěhovat! Nedvěd popsal, jak prodal luxusní sídlo za 150 mega

K málokterému českému sportovci by více seděly přezdívky playboy a lamač dívčích srdcí než k Petru Nedvědovi (49). Dnes je ale z bývalého skvělého hokejového útočníka vzorný manžel a hlavně hrdý tatínek. Ze svého prvního dítěte, dcery Naomi, je manažer hokejového nároďáku úplně nadšený. Užívá si i běžné cesty s kočárkem po Praze a promluvil i o dalším stěhování.

O tom, jak moc si užívá roli tatínka, se Petr Nedvěd rozpovídal v pořadu Česká ulička. Je vidět, že díky dceři Naomi dostal jeho život úplně nový smysl.

„Jsem šťastný a moc si to užívám. Celý život jsem na tenhle vysněný moment čekal. Je to úplně jiná kapitola mého života,“ řekl moderátorovi Michalu Hrdličkovi Petr Nedvěd, který se tak pomalu zbavuje nálepky hokejového playboye.

S kočárkem chodím pravidelně... Teď jsou bohužel jen okýnka, ale v létě, když to ještě šlo, samozřejmě jsme do nějakého toho lokálu spadli,“ popsal vycházky s dcerou bývalý skvělý hokejista.

Krátce poté, co se Nedvědovi narodila dcera Naomi, vyšlo na povrch, že generální manažer národního týmu prodal svůj luxusní apartmán v Miami.

Z prodeje káply pěkné peníze, bohužel pro Nedvěda ale ne tak velké, jak si on sám představoval. Kvůli pandemii koronaviru šly ceny nemovitostí prudce dolů a Nedvěd tak dostal o 13 milionů méně, než původně očekával.

Pak Nedvěd „bouchl“ ještě své luxusní sídlo na Ořechovce, cena se měla pohybovat kolem 150 milionů korun. 

„Ta částka nesouhlasí,“ usmíval se Nedvěd, když se ho Hrdlička zeptal, za kolik nemovitost prodal. Pak ale bývalý hokejista zvážněl a přiznal barvu.

„Ale to je prostě štěstí, že jsem ho koupil v dobré době, kdy ten market byl hodně dole,“ vysvětlil Nedvěd, který se svou rodinou plánuje další stěhování.

Bydlíme v centru a ještě jsem koupil byt na Malé Straně, kam se budeme stěhovat. Nevím kdy, protože to budu celé rekonstruovat. Cokoliv si koupím, tak předělávám, to je taková moje úchylka,“ svěřil se Nedvěd.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 18:30 středa 1. září 2021. Anketa je uzavřena.

  • 22
  • 21
  • 9
  • 9
  • 9
  • 5