Petr Koukal po krachu manželství s Gábinou: Lekce badmintonu za 10 tisíc!

Chcete si zatrénovat s Petrem Koukalem (35)? Připravte si raketu! Nebude ale stačit jen ta badmintonová, protože soukromá lekce s bývalým skvělým badmintonistou, který se proslavil coby manžel slavné biatlonistky Gabriely Koukalové (31), vás vyjde na pěkný balík!

Není tomu dlouho, co se český internet podivoval nad prazvláštním projektem herce Martina Dejdara, který prostřednictvím své firmy nabízel „zážitky s celebritami“.

Jedním z nabízených zážitků byl například trénink s nejslavnějším českým MMA zápasníkem Karlosem Vémolou, který Dejdar nabízel za deset tisíc korun.

„Nejslavnější český bojovník MMA si pro vás připravil exkluzivní privátní trénink, který je vhodný pro začátečníky, pokročilé, ženy, muže a děti od deseti let. Tento privátní trénink je pro jednu až tři osoby,“ psalo se na stránkách dnes již neexistující firmy Wish4You.

Po vlně drsné kritiky se Dejdar rozhodl své podnikatelské záměry poslat k ledu. I dnes ale můžete najít spoustu slevových portálů, kde jsou k zakoupení soukromé lekce pod vedením známých osobností ze světa sportu.

Přes stránku Adrop.cz si například lidé mohou sjednat trénink s bývalým skvělým badmintonistou Petrem Koukalem, exmanželem Gabriely Koukalové. Za hodinu pobíhání po kurtu zaplatíte deset tisíc korun!

Trénink s Petrem Koukalem vás vyjde na deset tisíc korun.

Kromě cenných rad od Koukala dostanete také jeho podepsaný dres a autobiografii.

„Jedinečná příležitost stát se skvělým hráčem badmintonu, zasmečovat mu a zlepšit si hru pod jeho vedením. Navíc se osobně seznámíte s několikanásobným mistrem ČR v badmintonu a vlajkonošem na olympijských hrách v Londýně. Po krátké rozcvičce se jde na hru,“ píše se na výše uvedených stránkách, které soukromý trénink s Petrem Koukalem nabízejí.

Fanoušci: Škoda že nepřivedl Gábinu

I přes hodně přestřelenou cenu se lekce s Petrem Koukalem těší velké oblibě. Většina recenzentů hodnotí zakoupený trénink jako skvělou investici.

„Petr Koukal je velice příjemný, vstřícný, zábavný i ochotný, takže super,“ vzpomíná nadšený sportovec Libor.

„Bylo to super, je to sympaťák a na nic si nehraje. Pořádně mě prohnal a poradil řadu věcí a fíglů, jak zlepšit moji hru. Těším se, až to vyzkouším na bojišti! Super dárek. Snad jediná výtka: Nepřivedl Gábinu,“ píše jistý Petr Novák, který si s Koukalem „zapinkal“ na pražském Braníku ještě tehdy, kdy to Petrovi s Gábinou nejspíše klapalo.

Exmanželku Gabrielu Koukalovou na soukromé tréninky s fanoušky Petr už zcela jistě nikdy nepřivede. Bývalá skvělá biatlonistka od něj před časem po vztahové krizi definitivně odešla.

„Spoustu měsíců jsem doufala, že se to vše zlepší a ve finále to bude mít pozitivní konec, že spolu budeme. Pak se tak nějak stalo, že to mělo jiný konec, než jsem si představovala. To je život. Ve finále to byla bitva, kterou jsme nezvládli vybojovat. Nikdo nic ututlávat nechtěl. Ani jeden z nás se nechtěl smířit s nadějí, že by to mohlo dopadnout dobře. Takhle jsem k tomu přistupovala. Možná jsem si sama sobě nalhávala, že to dopadne dobře,“ řekla nedávno Expresu Koukalová, která s exmanželem stále vlastní školku.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 6:40 středa 19. května 2021. Anketa je uzavřena.

  • 72
  • 33
  • 25
  • 23
  • 22
  • 21