MMA bijec Kincl před bojem o titul: Dva roky v kriminále, styděl jsem se

Už dlouhé roky platí za jednoho z nejuznávanějších bojovníků na české MMA scéně. V sobotu má Patrik Kincl (32) šanci stát se šampionem Oktagonu ve střední váze. Případné vítězství nad Slovákem Krištofičem by ho navíc výrazným způsobem přiblížilo k vysněné odvetě s rivalem Karlosem Vémolou (36). Bijec z Hradce Králové hlásí, že je v životní formě. Těsně před krvavou válkou se Kincl rozhodl upřímně promluvit o „období temna“, kdy ho maléry dostaly až do kriminálu!

MMA zápasník Patrik Kincl, který se 26. února v pražské 02 aréně postaví v titulovém zápase Pirátovi Krištofičovi, působí na první pohled jako fajn chlapík, který by snad ani mouše neublížil, pokud by tedy nešlo o domluvenou bitku v kleci.

Je samý vtípek, pořád se směje a má dobrou náladu. Málokdo by tušil, že věčně pozitivně naladěný zápasník měl před lety období, kdy dělal věci, na které není pyšný, a skončil v kriminále.

„Nepřemýšlel jsem o věcech úplně do hloubky. Bylo to období temna. Dlouhé roky jsem se za to styděl. Dostal jsem trest, seděl jsem dva roky, samozřejmě za násilný trestný čin,“ svěřil se Kincl v youtubovém pořadu Cesta na Oktagon.

„Držel jsem se blbé party a přišel tenhle průšvih. Je to věc, která mě ještě více nasměřovala do profi sportu. Ty dva roky, to byla citelná pauza. Zakázal jsem si x věcí, od té doby jsem úplný abstinent,“ dodává zápasník, který nedávno neúspěšně bojoval o titul v polské organizaci KSW.

Velkou oporou v „období temna“ byla pro Kincla jeho rodina.

„Rodina mě držela, dnešní manželka mi velice podržela záda. Klobouk dolů, velký respekt za to,“ smekl před svou ženou Kincl.

Bezpáteřní ko*ot, zničím tě psychicky!

Očekává se, že Kinclův zápas s Pirátem bude opravdová válka. Není tajemstvím, že se nemají vůbec v lásce a těsně před zápasem si skrz sociální sítě vyměňují drsné vzkazy.

„Zase potvrdil, jak je bezpáteřní, což jsem samozřejmě věděl, ale nesnažil jsem se to vytahovat a řešit. Ať se mi nesnaží říkat, co mám dělat. Protože když jsme seděli proti sobě v tom videu pro Oktagon, brblal tam jako trabant, když ho v zimě nastartují. Nevím, co se teď stalo, kde jsi vzal odvahu na internetu. To jsi ty, bezpáteřní ko*ot. To o tobě všichni vědí. Teď bych tě nejradši trefil. Pozor na tyhle řeči, protože můžeš dostat facky ještě předtím, než bude zápas,“ dostal se nedávno do ráže Pirát.

„Za necelý měsíc se máme potkat. Může mi ukázat facky tam. Přecvaknout z takového fňukání a brečení do téhle drsné pózy na mě moc velký dojem neudělalo. Jsem přesvědčený o tom, že ten zápas bude probíhat v mé režii, že Piráta dokážu psychicky zlomit a utrápit,“ reagoval brzy poté Patrik Kincl, který tvrdí, že je v životní formě.

Kincla žene kupředu nejenom touha po zisku titulu, ale také možnost probojovat se k vysněné odvetě s rivalem Karlosem Vémolou. 

S českým Terminátorem se Kincl utkal v roce 2018 pod hlavičkou dnes už neaktivní organizace XFN. Vémola vyhrál na body, ve třetím kole ale Kincl jasně naznačil, že má schopnosti, aby Karlose nejenom potrápil, ale třeba i porazil.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:42 neděle 26. června 2022. Anketa je uzavřena.

  • 13
  • 12
  • 11
  • 11
  • 9
  • 6