Marpo, Rytmus, PSH i davy MMA fanoušků! Organizace Oktagon láká na párty na Štvanici

V sobotu se uskuteční dlouho očekávaný turnaj Oktagon 26 na pražské Štvanici. Na pátek organizace Oktagon MMA ale pro své fanoušky připravila speciální akci Oktagon Summer Fest. V areálu zahrají Marpo, Rytmus či kapela PSH. Návštěvníci se také mohou čekat na vyhrocené stare downy zápasníků, organizátoři slibují skvělou atmosféru!

Na návštěvníky Oktagon Summer Festu na pražské Štvanici čekají členové Oktagon teamu a celá řada bojovníků. Hudební festival začne v pátek odpoledne, brány areálu se otevřou už v 16 hodin. 

Pátečním vrcholem pak bude veřejné vážení MMA bojovníků před sobotním turnajem. Mezi dvojicemi bijců dojde i k atraktivním stare downům. Po vážení budou následovat tři hlavní koncerty, které potrvají až do 23. hodiny.

Na pódiu se představí popové a rapové ikony z Česka i ze Slovenska. Postupně se vystřídají Rytmus, kapela TroubleGang v čele s Marpem, legendární trio PSH, ale také Maniak & DJ Wich, DJs Radia Spin či DJ Mike T.

Na velkolepou párty se samozřejmě dostanou jen očkovaní a lidé s negativním testem či laboratorním potvrzením o prodělání covidu-19.

Hudební program bude pokračovat i v sobotu, a to od 15 hodin. Od 18.30 hodin pak začíná samotný turnaj v tenisové aréně. 

Hlavním tahákem je zápas mezi slovenským bijcem Samuelem „Pirátem“ Krištofičem a Polákem Marcinem Naruszczkou. Vítěz se stane prozatímním šampionem ve střední váze.

Samuel Pirát Krištofič bude bojovat o titul prozatímního šampiona Oktagonu.

Speciální vstup pro fanoušky, kteří chtějí jen na vážení

Účastníci festivalu, kteří nemají lístky na turnaj, ho ale budou moci sledovat přímo v areálu na velkoplošné obrazovce.

Promotér Oktagonu Ondřej Novotný na Instagramu organizace uvedl, že vymyslel plán pro fanoušky, kteří chtějí přijít jen na vážení.

„Záleží nám na tom, aby si všichni přišli na své a především naši fanoušci, kteří chodí rádi na vážení, tak jsme to vymysleli tak, že je otevřený speciální vchod a fanoušci, kteří chtějí přijít jen na vážení, ale nezúčastní se Summer Festu, jsou zváni, mají vstup zadarmo, těšíme se na ně,“ řekl Novotný.

Zatímco samotný sobotní turnaj je beznadějně vyprodaný, lístky na Summer Fest jsou stále k dispozici, a to na Ticketportal.cz.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 20:54 čtvrtek 18. listopadu 2021. Anketa je uzavřena.

  • 13
  • 9
  • 7
  • 7
  • 7
  • 6