Kate, tohle je ofsajd! Zeman zapáleně sledoval zápas Slavie po boku dcery Kateřiny

Včerejší zápas pražské Slavie s Interem Milán byl takovým lákadlem, že si ho nenechal ujít ani prezident Miloš Zeman, který jinak fotbalu příliš neholduje. Atmosféra v Edenu ho ale i přes nepříznivý výsledek sešívaných zjevně nadchla. Nadšeně se usmíval a dceři Kateřině dost možná i vysvětloval, co se na hřišti právě děje. Opodál zápas sledoval také kancléř Vratislav Mynář s manželkou Alex.

Slavia proti Interu padla a s ní i šance na jarní účast v pohárové Evropě. Přesto proti slavnému Interu podala dobrý výkon a v Edenu panovala fantastická atmosféra.

Vychutnat si ji přišla dokonce i celá řada významných osobností. Vůbec největší pozornost byla upřena na prezidenta Miloše Zemana, který sice fotbalu zrovna neholduje, ale už v minulosti během rozhovoru pro TV Barrandov prozradil, že je jako podporovatel čínských investic příznivcem Slavie, kterou právě Číňané vlastní.

Pozvánku dostal od samotných hráčů, které nedávno pro změnu on sám pozval na Hrad.

Fotky, kterak Miloš Zeman společně s dcerou Kateřinou Slavii podporuje, na Twitteru zveřejnil jeho mluvčí Jiří Ovčáček. Zeman na nich vypadá ve skvělé formě, dokonce se zdá, že Kateřině zapáleně vysvětluje, co se zrovna na hřišti děje.

Miloš Zeman s dcerou Kateřinou na tribuně v Edenu

Kromě toho hned vedle nich seděl i další hradní pár, a to kancléř Vratislav Mynář se svou manželkou Alex. A o pohodlí všech se staral šéf Slavie Jaroslav Tvrdík. 

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 11:40 pátek 27. března 2020. Anketa je uzavřena.

  • 73
  • 46
  • 43
  • 43
  • 39
  • 39