Sígři spojili síly! Limberský propaguje Feninův alkohol! Budujeme impérium, říká střelec

Kromě obřího talentu je vždy spojovaly také maléry mimo trávník. Nyní se z Davida Limberského (37) a Martina Fenina (34) stali oficiálně parťáci! První jmenovaný pomáhá bývalému reprezentačnímu kolegovi zpropagovat jeho alkoholický nápoj „Šmakec“. Fenin Expresu prozradil, jak a proč plzeňskou legendu oslovil. „Oba jsme legendy a Limba má opravdu silný Instagram, tak jsem mu napsal. Budujeme impérium,“ svěřil se nám kanonýr pražských Řeporyjí.

David Limberský je dlouhodobě považován za zlobivého chlapce českého fotbalu. Na trávníku rád provokoval fanoušky i protihráče, občas ale udělal i malér mimo hřiště. Ten největší se Limbovi „povedl“ v roce 2015, kdy pod vlivem alkoholu boural na pražském Smíchově a pak utíkal před policisty.

Problémy s alkoholem měl i fotbalový rebel Martin Fenin, který se nedávno svěřil s tím, že nechybělo málo a „uchlastal se“. Kvůli akutnímu zánětu slinivky si nedávno téměř měsíc poležel v pražském IKEM.

Nyní Fenin a Limberský spojili síly a plzeňská legenda, která nyní kope za Domažlice, pomáhá Feninovi s propagací jeho nového alkoholického nápoje „Šmakec“.

„Skvělý drink na velkou párty. P. S. Hlavně nevypadněte z okna,“ píše na Instagramu Limberský, který tak připomněl Feninův několik let starý legendární pád z okna.

David Limberský pomáhá s propagací Feninova alkoholického nápoje.

Fenin o Limberském: Byl jsem vždy na jeho straně, budujeme impérium!

David Limberský od Martina Fenina vyfasoval za odměnu několik vzorků na ochutnání. „Zatím ale prý nic neochutnal, asi si to schovává na lepší příležitost,“ směje se Fenin, který poté Expresu vysvětlil, proč oslovil právě Limberského.

Je to ideální spojení. Když je někde nějaký průser, všichni si nás berou do huby. Řekl jsem si, proč to nespojit. Oba jsme legendy a Limba má opravdu silný Instagram a k tomu podobnou cílovku lidí, jako mám já, tak jsem mu napsal a poprosil ho. Řekl hned ano a za to mu moc děkuji. Budujeme impérium,“ svěřil se nám Fenin, který se s Limberským potkal před lety v reprezentaci pod koučem Michalem Bílkem.

Když česká veřejnost Limberského v minulosti kritizovala za jeho ne vždy vhodné chování, Fenin byl prý často na jeho straně, a i proto je rád, že s bývalým skvělým bekem nyní oficiálně spojil síly. Jsou totiž jako z jednoho těsta!

„Je to legenda a podával vždy výborné výkony. Jsem podobný typ hráče, oba se umíme bavit, vždycky jsem byl na jeho straně, dá se   říct,“ dodal bývalý reprezentační střelec, který nyní válí za pražské Řeporyje.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 19:47 neděle 26. prosince 2021. Anketa je uzavřena.

  • 26
  • 23
  • 11
  • 5
  • 4
  • 4