Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Garáž je obrovská, přece nebudu s*át před svým autem! Fenin si utahuje z „fekální kauzy“

    Vyhlášený fotbalový průšvihář Martin Fenin (36) zareagoval na články, v nichž se píše, že pod vlivem alkoholu kálí a zvrací v garáži vedle svého auta a údajně obtěžuje své sousedy. Bývalý velký talent českého fotbalu si z celé „fekální kauzy“ dělá legraci. Na sociální síti přidal video, kde aféru rozebírá jako experti ve studiu s elektronickou tužkou a naznačuje, že možná vznikne nový merch!

    Bývalý reprezentační útočník Martin Fenin, který před lety válel v německé Bundeslize za Frankfurt, se v posledních měsících připravoval na svou MMA premiéru.

    Měl se představit na turnaji Oktagonu v Německu před fanoušky, kteří ho dodnes uznávají. Nakonec byl ale zápas s jiným fotbalistou Pannewitzem zrušen a důvodem byl podle promotéra Ondřeje Novotného zejména fakt, že Martin i jeho soupeř během tvrdé přípravy nedávali životosprávě sto procent.

    Před pár dny se v médiích objevila svědectví údajných Feninových sousedů, kteří si stěžují na chování bývalého skvělého fotbalisty.

    „Fenin je často opilý, párkrát ležel i před domem. Občas přespává ve svém černém mercedesu ve společných garážích, bohužel se pak u jeho auta objevují zvratky a fekálie,“ popsali deníku Blesk lidé, podle kterých po sobě Fenin nepořádek ani neuklízí, a když se objedná člověk na úklid, tak se Martin ani neobtěžuje odjet autem.

    Fenin si nyní z aféry dělá legraci humorem sobě vlastním. Na Instagram přidal video, kde po vzoru televizních expertů s elektronickou tužkou rozebírá celou kauzu. Listuje novinami a mezitím se snaží uvést věci na pravou míru.

    „Člověk aby se dostal na titulku Blesku, musí někomu zachránit život. Tohle samo o sobě je velmi zvláštní. Teď přijde to nejlepší. Zvratky a fekálie. Takzvaně hashtag fekálie. Tohle je moje auto a tohle mají být fekálie, což samozřejmě nikdo nemůže vědět,“ říká Fenin, který na videu brčkem ukazuje na fotku z garáže, kde se mají údajně vedle jeho vozu nacházet výkaly.

    „Logicky, i když jsem někdy mírně zvláštní, tak nejsem přeci tak blbej, abych se vy*ral před svoje auto. Ta garáž je obrovská. Je to hodně divné,“ pokračuje ve svém rozboru Fenin.

    Martin Fenin

    Žádný soused na mě neťukal. Vys*at se před vlastní auto? To bych musel být extratřída!

    Fotbalista se dále podivuje nad otisknutým vzkazem od údajných sousedů, kteří Martinovi hrozili, že zavolají policii.

    „Proč by na mě někdo volal policajty, když s policajtem žiji? To je tak strašně ubohé a trapné. Doteď na mě nikdo nezaťukal, že by se něco dělo. Je to až vtipné. Ty fekálie před autem, to bych musel být extratřída, abych se vys*al před vlastním autem,“ říká na videu Fenin, který tím „policajtem“, s nímž žije, myslel pravděpodobně manželku Beatu.

    Na závěr bývalý hráč Teplic, Slavie či Frankfurtu naznačil, že z celé kauzy hodlá vyjít jako vítěz. Dá se očekávat, že vyhlášený sígr začne brzy prodávat produkty s hashtagem fekálie.

    „Uděláme nějaký merchík z toho a aspoň uvidíte, jak to dneska funguje v té republice,“ avizuje Fenin, kterého někteří podezřívají, že je na nahrávce opět pod vlivem alkoholu. „Měl jsem minimálně tři promile,“ vtipkuje v komentářích na Instagramu Fenin.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 11:55 čtvrtek 14. března 2024. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      32
    • Super
      14
    • Tvl
      11
    • Sladký
      8
    • Haha
      7
    • Cože
      7