Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Ex Bagárové Muradov: Hororové zranění na galavečeru UFC! Prst jsem cítil až v mozku!

    Do přípravy investoval veškerý čas a energii. Byl odhodlaný si připsat dost možná největší skalp své kariéry. Dlouho očekávaný zápas Makhmuda Muradova (33) na galavečeru UFC v Las Vegas ale skončil po pouhých 11 sekundách. Dosud neporažený Rus Aliaskhab Khizriev mu totiž dloubl hluboko do oka. Muradov pak nebyl schopen pokračovat a rozhodčí zápas ukončil bez výsledku. „Prst jsem cítil až v mozku,“ popsal cestou do nemocnice bývalý přítel zpěvačky Moniky Bagárové (29).

    Uzbecký MMA bijec Makhmud Muradov, který dlouhé roky zápasil v Česku a má zde mnoho fanoušků, v sobotu nastoupil ke svému sedmému zápasu v prestižní organizaci UFC. Na bitvu s Rusem Khizrievem ale Muradov nebude rád vzpomínat.

    Dlouho očekávaný zápas skončil už po 11 sekundách boje, když Makhmudovi jeho soupeř nechtěně vrazil prst hluboko do oka. Po brutálním „eye poku“ byl do klece okamžitě povolán doktor, který Muradova vyšetřil a doporučil zastavení boje, což se také stalo.

    Muradov, který plánoval navázat na loňské vítězství nad zkušeným Američanem Barberenou, se k nepříjemnému zranění vyjádřil už na svém Instagramu, kam přidal video vzkaz pro své fanoušky.

    „Ahoj, všechny vás zdravím. Jako první bych chtěl říct, že jsem v pořádku, jen nemohu otevřít oko. Já jsem ten jeho palec cítil snad až v mozku,“ řekl na úvod zápasník, který v nedávné minulosti tvořil pár se zpěvačkou Monikou Bagárovou, s níž má dceru Rumii.

    „Asi se to tak muselo stát. Se*e mě ta příprava, kterou jsem odjel. Připravoval jsem se na 100 procent. Všechno jsem dal stranou a makal jsem. Bohužel to tak asi mělo být. Děkuji Bohu za všechno. Moc také děkuji všem, kteří mě podporují a stojí za mnou. Jedeme dál. Nyní jsme na cestě do nemocnice, tak uvidíme, co řeknou. Jedeme dál! Nic mě nezastaví,“ dodal Muradov.

    Fotogalerie